Skip to main content

Vikend preporuka – dobre vibracije uz domaće i strane selektore

Probudili ste se sa osmjehom na licu na licu znajući da je danas petak, no ipak trebate odradit još tih par sati rada. Vjerujte nam, isplati se stisnuti zube, pogledati se u ogledalo i reći "izdrži još malo" jer jednom kada kročite van ograde vašeg posla vrijeme za vikend.

Piše: 

Sjećate se kako ste tek nedavno požurivali vikend, koji dolazi polako, a sada evo ga, kuca na vrata i zove na još jedno zajedničko druženje. Mjesec listopad stigao je do samo finiša, a kako bi se u što toplijoj atmosferi oprostili od njega, ne preostaje vam ništa drugo nego uputiti se u svoje omiljene klubove ili čak sjesti u auto sa ekipom i dojuriti do drugog grada jer ponuda za vikend ponovno je odlična. Za one koji svoji radni tjedan završavaju danas, neka obave ste potrebne stvari kako bi bez briga mogli otpustiti kočnicu i u noći veselih i brzih ritmova stisnuti gas do daske i zabaviti se. Ostatak družine koja i za vikend broji radne sate neka vam upravo rasplesana noć bude poticaj da izdržite na poslu.

Neodlučni ste kamo poći, gdje potrošiti silne zalihe energije koje su se nakupile tokom tjedna. Zato smo mi ovdje i pomažemo vam u odabiru, a vjerujte nam što god odabrali, ne možete pogriješiti. Ako ste spremni, krećemo na tri, četiri, sad:

PETAK
Za zagrebački klub Depo sigurno već znate, a znate li za njihov novi program D3POzik. Ukoliko se još niste tamo našli, za pultom stoji iskusna domaća DJ škvadra, Active Line Six, Kid i Toxic. Od nove plesne sezone krenuli su sa novom pričom u kojoj iskljućivo domaći aduti cijede energiju iz vaših tijela, gdje se samo trebate opustiti i pratiti njihov ritam. Oni koji su već zaprljali svoje party cipelice tamo, pomognite novoj ekipe da se osjeća što ugodnije. Skočimo sada do KSET-a koji je pripremio prvo izdanje programa Corrupt. Selekcija žanrova privući će ljubitelje mračnijeg zvuka gdje će se u setovima Disco sekcije kluba, Ante MM i LucyLyu naći acid, techno, acid trance, industrial, tekno i EBM. No Corrupt je više od same glazbe, kako bi malo oživjeli rave kuluturu, ovaj program nudi i vizualno iskustvo. Glazba svira, a vizuali je prate i dok vi plešete u ritmu otvaraju vam se sva osjetila, gdje su um i tijelo sretni i zadovoljni. Pogledate li jušnije na karti, pronaći ćete splitski klub Kocka koji će petak provesti u znaku GartzSounda. Radi se o večeri kvalitetno sound systema koji će vam pomoći da osjetite potpunu čistinu i dubinu zvuka. A kako bi se to i ostvarilo predstavimo i inženjere zadužene za taj projekt. Iz Zadra stiže Boca SoundSystem koji od kraja 2012. trese zidove svih vrsta bass glazbe, a usput i povećaju dub kolekciju. Također 2012. ali kao pobjednik Illectricity Nucomers natječaja, publici se predstavio El Commando, član PULP kolektiva, koji za ovu priliku priprema '140' set, dok domaćini večeri GartSound su istinski predstavnici dub glazbe. Riječka Crkva zove na Fitness! večer, da zajedno odradite trening za koji vam ne treba nikakva oprema. Trening spojen glazom i tijelo, za koji je bitno da plešeš, plešeš i još više plešeš, a koordinatori treniga su Morikone, FIsherman's Friend i Ana Antonova.

Za kraj donosimo veliko gostovanje koje stiže u Masters. Ljubimac Innervisions i AfterLife etiketa, Denis Horvat, živi i radi u Danskoj, ali u sebi nosi i hrvatsku krv. Po drugi puta stiže u Zagreb i na programu Reform potvrdit će nam zbog čega to Dixon i Tale of Us konstantno njegov synth techno vrte u svojim setovima.  

https://www.facebook.com/events/486819248359313/
https://www.facebook.com/events/289189248261065/
https://www.facebook.com/events/1326044170838590
https://www.facebook.com/events/1561115467279583
https://www.facebook.com/events/1973879462851183

SUBOTA
Nadamo se da ste odlično proveli petak. Želite li odličnu atmosferu nastaviti i u subotu ili je to ipak jedini dana kada uživate u vikend, pobrinimo se da ostvarite svoje želje. Eto na u Pazinu na Halloween Monsters gdje u Discotheque Magnus nastupa Denis Horvat. Nakon petka u Zagrebu, danski DJ i producent hrvatskih korijena zavolio je svoju drugu domovinu i odlučio produžiti boravak tako da će svoj moderan zvuk predstaviti u istarskoj županiji. Očekujte da će Axle, Lodi i Bruto dodatno zagrijati atmosferu. U Slavonskom Brodu halloween transformaciju doživjet će Discotheque Valinor uz pomoć dostiju iz Munchena. Udruženje Esaa ugostit će prijatelje iz Munchena kako bi zvukovima zamaskirali mjesto zločina, gdje će glavni osumnjičeni biti Sub:Spect, Jaxx Pot, Danijel Boban, Ivanez te Inoxia Beats. Prijateljstvo Broda i Munchena traje od 2001. tako da vas očekuje nastavak tradicije u malo mračnijem ambijentu. Riječka Crkva iz vikenda u vikend nudi kvalitetne programe čime daje doznanja kako je scena tamo itekako na nivou. Za Balance večer angažirani su Mark Ash, Lemon, Boodale te jedna od najboljih domaćih DJani koja svojim tech house/techno setovima u sekundi digne klub na noge, a riječ je o Marini Karamarko. U osiječkom klubu EPIC u tišini koja traje već par godina ne postoji energija Regenerationa, a da je tamo Goa trance bila glavna atrakcija zaboravila je većina i to je upravo bio razlog za ponovno druženje jer poziv je stigao, a odgovor daju Darko, Lunar Dawn, Tranceported Man i Stevo. Kako bi Goa bila Goa i upotpunila svoji efekt za nju je bitan i vizual, za koji će se pobrinuti ekipa Regenerationa.

Za kraj subotnje nam preporuke, predlažemo jedno predavanje glavnog nam aktera Satoshie Tomiiea koji sa 30 godina iskustva kao DJ i producent stiže u zagrebački Boogaloo. Ekipa Future Scope zna kako je ponavljanje majka mudrosti i tako dovodi japanskog house majstora koji je ostavio značajniji trag u razvitku samog žanra.

https:// https://www.facebook.com/events/1348534061919647
https://www.facebook.com/events/1866964600285348
https://www.facebook.com/events/120818948610091
https://www.facebook.com/events/479783115740824/
https://www.facebook.com/events/474354512951961/

Podsjećamo kako je ovo samo uži izbor koji smo željeli istaknuti dok cijelu listu pogledajte na našem kalendaru. Za svakoga ima po nešto, zabavite se, rasplešite se, slavite život i uživajte u vikendu koji je pred vama. – https://www.klubskascena.hr/kalendar

sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2