Skip to main content
  • 18.09.2018.

Damir Pushkar izdaje pod novim aliasom Deftone

Nakon trogodišnje stanke, zagrebački DJ i producent Damir Pushkar odlučio se vratiti na elektroničku scenu pod novim aliasom Deftone.

Piše: 


Prvo službeno izdanje bilježi prije 10 godina na legendarnom Bonzai Recordsu, zatim u nizu izdaje za Nervous Records, Blufin Records, Bush Records, Kontor, Tiger Records, Blacksoul Music, Heavy, Deepalma, AfroRebel Music, Blockhead Recordings.

Od mnoštva remixa izdvojit ćemo službeni remix za DJ Tiesta koji je izašao Bonzai Recordsu, te je i sam Damir remixiran od grammy nominiranog Kenny Dope-a sa izdanjem na Muzik4Tommorow. Konstantni support primio je i od pionira house scene Rogera Sancheza te Todd Terrya, Hector Romera koji ga i danas stavljaju u svoje chartove.

Dobitnik je i nagrade "mydjspace" gdje je osvojio prvo mjesto za najbolji remix među tisućama natjecatelja i zaradio izdanje na kultnom Bush recordsu na kojem izdanja bilježi između ostalih i Carl Cox. Vlasnik je After Hour Music izdavačke kuće gdje predstavlja svoje trake u više underground smislu.

Danas, nakon stanke od 3 godine, Damir nastavlja zavidan niz izdanja pod novim aliasom "Deftone". Prvo službeno izdanje potpisuje na Blacksoul Music, domaći label kojeg vodi duo PEZNT te se pojavljuje u top 100 house listi na portalu Traxsource. Nakon toga izdaje na labelu Mood Funk Records kod Angela Ferrerija, te se ponovno pojavljuje u top 100 house listi.
{youtube}qxg7h2CQeQ4{/youtube}

Zadnje izdanje "Mono Skillz" ekskluzivno je vani na labelu Blockhead Recordings, te se nalazi trenutno na broju 8 u top 100 deep house listi na portalu Traxsource. Izdanje sadrži original mix te remix producenta Sebb Juniora.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2