Skip to main content
  • 15.01.2020.

Moby je poslao vrlo snažnu poruku prvim singlom sa novog albuma

Moby je najavio 16. studijski album, a sve prihode od prodaje obećao je donirati različitim humanitarnim organizacijama posvećenima održivijoj budućnosti svih živih bića na Zemlji.

Piše: 

Naslovna foto

Moby


Album nosi naziv "All Visible Objects" te izlazi 6. ožujka. Za početak Moby je podijelio prvi single sa tog albuma "Power is Taken" što je neobična i agresivna traka sa prkosnom porukom.


Photo: Matt Fried / Gradient Magazine

Dobrotvorno izdanje inspirirano je nedavnim iskustvom na aukcijama njegove ogromne kolekcije sintisajzera i bubnjeva, te novca kojeg je donirao mnogim sličnim organizacijama (Brighter Green, Mercy For Animals, Rainforest Action Network i ACLU).

Moby je nedavno svoje tijelo ukrasio novim tetovažama u kojima odlučno brani veganstvo i bori se za prava životinja, a svakako nas je oduševilo i izdanje albuma za meditaciju i opuštanje.

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2