Skip to main content
  • 19.05.2020.

Berlinski klubovi otvaraju. Glazba dozvoljena, ples zabranjen!

Nekolicina berlinskih klubova već je otvorila svoja vrata nakon što je njemačka Vlada popustila mjere

Piše: 


Sisyphos, Birgit & Bier, Rummels Bay, Taipei club Pawnshop mogu raditi na svojim terasama, ali isključivo servirati pića i hranu, dok npr. vodstvo kluba ://about blank još uvijek razmatra kako otvoriti uz poštivanje sigurnosnih mjera.

Glazba se može puštati, ali zabranjeno je plesanje!

Svi se moraju pridržavati sigurnosnih mjera koje slušamo svaki dan (Dezinfekcija, fizička udaljenost, zaštitne maske). Vlasnici noćnih klubova su za berlinski dnevnik Berliner Zeitung izjavili kako se podižu troškovi za ponovno otvaranje klubova koji će morati raditi sa ograničenim kapacitetom.

Klubovi mogu raditi od ranijeg poslijepodneva do navečer u 22h

Berlinska scena je teško pogođena pandemijom koronavirusa. Brojne poticajne mjere njemačke Vlade i berlinskog senata su sprovedene kako bi se spasila radna mjesta i kako klubovi ne bi bankrotirali. Tome je pomogla i platforma UnitedWeStream koja je prikupila znatan dio sredstava za pogođenu industriju.

Video u nastavku je snimljen prije 7 godina

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk