Skip to main content
  • 10.01.2024.

BSH Events reagirali priopćenjem nakon neprimjerene izjave Alda Morra

BSH Events su se oglasili priopćenjem nakon što se viralno proširio video neprimjerene izjave Alda Morra na dodjeli Ambasadora krajem prošle godine u klubu Boogaloo

Piše: 

Naslovna foto

Foto Julien Duval
Foto Julien Duval

BSH Events su glasovima publike prošle godine osvojili Ambasadora za “Najbolji novi regionalni festival” za projekt Gates of Agartha koji se održao u lipnju na lokaciji Cave Romane. Nagrada je uručena na sedmoj dodjeli priznanja održanoj 30. studenog 2023. u klubu Boogaloo. U ime organizatora preuzeo je Aldo Morro, a sporna situacija dogodila se prilikom izjave na pozornici u kojoj je “mislio na transformaciju Cave Romane od neatraktivnog i zapuštenog kamenoloma do svjetske pozornice”.

PRENOSIMO IZJAVU BSH EVENTS U CIJELOSTI:

„Izjava DJ-a Alda Morra na dodjeli nagrada Ambasador u svakoj je suprotnosti s vrijednostima koje promiče brend BSH. Ograđujemo se od svake izgovorene riječi koju je Aldo Morro izjavio pri preuzimanju nagrade Ambasador, a u ime brenda BSH. Naime, nažalost radi ranije preuzetih obaveza izvan Hrvatske nismo osobno mogli nazočiti dodjeli nagrada.

Naši posjetitelji, prijatelji i partneri u Istri, kao i oni iz cijele Hrvatske na prvom su nam mjestu. Posljednjih smo 10 godina zajedno gradili jednu lijepu glazbenu priču koja je odjeknula u cijelom svijetu. Ova izjava je neprimjerena i iz razloga oko događanja oko posljednjeg događaja u Cave Romane na koji, radi već spomenutih razloga, nije došao DJ Hot Since 82.

Foto Marko Edge

Ovakav rječnik nije primjerem u hrvatskom društvu ni u medijskom prostoru. Žao nam je da je ova izjava zasjenila nagradu koju smo stvarali i dobili zajedno sa svim Istrijanima. Zahvaljujemo još jednom svima na izvrsnoj suradnji i nadamo se da ovaj izdvojeni eksces jednog pojedinca neće narušiti sve naše planove koje na veselje svih imamo za 2024. godinu!“

Cave Romane na svim BSH eventima pokazala se kao najljepša ljetna pozornica u Hrvatskoj. BSH produkcija, koja je uključivala mapping te brojne svjetlosne efekte, odvela je posjetitelje u jednu novu dimenziju koja cjelokupnim glazbenim iskustvima daje poseban dojam. Prošle su godine na njima bile tisuće ljudi iz 50 zemalja svijeta!”

paul 1 desktop
paul 2 mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.