Skip to main content
  • 7.12.2023.

Charlotte de Witte sprema rave za 15 tisuća partijanera u staroj Ikeinoj poslovnici

U tijeku je prva sezona novog londonskog “super kluba” kojeg je pokreuo tim iza Printworksa, Beamsa i Field Daya.

Piše: 

Naslovna foto

Dan Reid

Jedna od najtraženijih DJ-ica i producentica današnjice, Charlotte de Witte ove subote priprema rasprodani party svog brenda KNTXT za 15 tisuća partijanera u novom londonskom “super klubu” Drumshedsu.

foto: Drumsheds

Već nekoliko godina, Charlotte de Witte uz svoju uspješnu DJ karijeru vodi i vlastitu izdavačku kuću koja je prerasla u “techno koncept”. Belgijska DJ-ica s KNTXT-om u London dovodi dvanaest imena, među kojima su i brojni novi izvođači koje je već podržala kroz svoju izdavačku kuću. Na KNTXT London stižu Adiel, Antonio De Angelis, Chris Liebing, Daria Kolosova, Enrico Sangiuliano, Inox Traxx, Onyvaa, Rudosa, Rebekah, Reinier Zonneveld live, Soraya, U.R. Trax, Theo Nasa, TRYM i Vanille.

Maratonski rave u londonskom Drumshedsu kreće već u podne, a plesat će se na tri floora.

foto: KNTXT

Drumsheds” je svoja vrata otvorio ove jeseni na sjeveru Londona u prostoru zatvorene poslovnice Ikee. Iza novog londonskog “super kluba” stoji Broadwick live koji je dugi niz godina uspješno vodio kultni Printworks. Klub se prostire na 56 tisuća kvadratnih metara i tri plesna podija na koja može u punom kapacitetu primiti više od 15 tisuća partijanera.

Naša suradnica ide na najmasovniji rave vikenda odakle će dojmove i atmosferu prenjeti teksom, kao i videom.

dobar house desktiop
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju