Skip to main content
  • alt

Derrick May i Martyn bookirani za WetYourself! u Spaceu

WetYourself! se povezao u timsko klupko s jednim od najpoznatijih svjetskih klubova, Spaceom na bijelom pijesku Ibize, kako bi stvorio četiri nova eventa na proslavljenoj party destinaciji svakog ravera koji drži do sebe, Terasi.

 
Ovaj party koji vlaži nedjeljna popodneva u Fabricu od 2011. surađuje sa Spaceom u internacionalnoj razmjeni betaova i ovoga puta evente slaže u četvrtke (jer nema razloga da plaža koja nikada ne staje nema predvikend). 

alt

 
Eventi su započeli 4. lipnja s Dense & Pika i Shedom, da bi se nastavili jučer uz Kennyja Larkina i Marka Hulea kao i rezidente Cormaca, Jacoba Husleya i Petera Pixzela. Prije no što u srpnju zapčne Enter imaju planiran još jedan party na repertoaru 25. lipnja, koji će pohoditi nitko drugi do Robert Dietz i još neobjavljeni gost. Vraćaju se prvoga dana listopada s poptuno monumentalnom klubskom bombom u kojoj prst na crvenom lansirnom gumbu drže simultano Derrick May i Martyn.
 
Uz ovu genijalnu kolaboraciju miljama udaljenih klubova Space je ujedno objavio i povratak renomirane Symmetry serije partyja na kojima su svoje persone u 2014. zrcalili John Talabot, Mano Le Tough i Carl Craig.
 
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2