Skip to main content
  • 8.02.2024.

Karnevalski vikend je pred nama. Provjerite gdje se pleše uz elektroničke ritmove

Karneval, krnjeval, krnoval, fašnik poklade, pokladi, pust ili pak maškara, ovisno u kojem dijelu Hrvatske se nalazite nas očekuje u danima koji dolaze.

Piše: 

Ples pod maskama je na rasporedu ovog vikenda, a mi vam donosimo gdje se sve možete zamaskirati i rasplesati uz elektroničke ritmove.

ZAGREB

10. veljače u Podmornici Katran sprema se nova Atlantida. Turk, Viktor i Einfakinn spremaju tulum, a ulaz do ponoći je besplatan za sve maskirane.

RIJEKA

U subotu, BSH events otvara svoju novu sezonu s plesom pod maskama na riječkoj ribarnici koju pretvara u plesni podij gdje stižu – Mene, Yakka, Pablo Panda i Darrio Sec b2b Manola. Još jedan ples u subotu uz elektroničke ritmove je na Delicious Carnivalu u Štrigi uz Ani. i Bronskija.

U nedjelju, Crkva priprema maratonski “Carnival party” uz glavne goste iz španjolske Pig & Dan te lokalnu podršku – DJ Ogi, DJ Friki, Tias, IC, Dino Jukić, Dikla i Skarros. Također u nedjelju, Nemo klub će ugostiti Linija: Carnival koji će okupiti Andriju Mlacovića, Grenca, Iana Staraja, Pachu i Svena Kraljića.

U nedjelju, na Titovom trgu priprema se cjelodnevni “Masquerade Open Air” ples uz BREmanju, Bruns Layja, Phonophobes, Recepa, Skarrosa, Tapelessa i Whoosoa. Tradicionalan nastavak “Masquerade Open Air” partyja je uz after u Pogonu Kulture na koji stižu Elena Mikac, Tom Bug, Marin Biocic, Marcel, Bruns Lay i Recep.

Foto: St.Valter

ZADAR

U subotu, u Operi sprema se ples pod maskama u režiji Selected Croatia i Rave or Die kolektiva koji na novu Futura večer dovode Dejana Milićevića i Runyja koje će dočekati domaće snage – Bartol Njari i Roberto Brignani.

SPLIT

U subotu, Klub Kocka sprema drugo izdanje MaškaRavea uz After Ego, Pusmus i Belezebuba. Također, u Kocki pod maskama se pleše i u utorak na “Maškare: Lollipop“.

Foto: Frank Kovalchek from Anchorage, Alaska, USA

Iste večeri ali u nešto ranijem terminu, u koncertnoj dvorani Ive Tijardovića postanite dio mističnog teatra, glazbeno-scenskog spektakla prema drami “Maskerata” Miroslava Krleže u režiji Ivana Lea Leme uz ansambl GKM-a Split. Glazbeni producent je Zvonimir Dusper Dus.

KORČULA

U subotu, VHF Bar još jednom priprema svoj ples pod maskama – “Masquerade” uz Markaya.

DUBROVNIK

U petak, na krajnjem jugu održava se “Maškarata ispod Kuplja“, prvo s đirom po gradu, a zatim s plesom u Lazaretima uz DJ Bucka i Nikkija Ramonea. U subotu, Klub Dubina priprema “MASQUERADE with Underground Control” gdje u goste stižu splitski DJ-evi i bračni partneri – Iris i Miro Burić.

foto: VHF Bar

sonus 2
sonus 1
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.