Skip to main content
  • alt
  • 4.01.2013.

Novi detalji oko EDM reality showa!

Kako smo vam jučer pisali, u tijeku je casting za novi reality show koji će biti orijentiran oko EDM glazbe, DJ-a i producenata, a u intervjuu za SPIN – Doron Ofir, vlasnik casting agencije, otkrio je više detalja…

Piše: 

Nekada vratar u klubovima, Doron Ofir je čovjek zaslužan za stvaranje velikog broja instant celebritya uz pomoć raznih serija, i reality showova, a nama najpoznatijeg Jersey Shore, a sada stoji iza projekta koji zasada ima radni naziv Superstar DJ.

Doron Ofir

Upravo iskustvo vratara pomoglo mu je da u životu, a onda i na TV-u, razlikuje obične od neobičnih, originale od kopija, i potencijale od baksuza.

Kako sam kaže, razumije se dovoljno u svijet elektronske scene da show dobije na legitimnosti, pa navodi set Carla Coxa u Barceloni, kada je uz Garnierovu ‘The Man With The Red Face’ dočekao izlazak sunca, kao jedan od najdražih trenutaka u životu. No, iskustvo mu je stiglo i kroz rad u brojnim klubovima diljem SAD-a, pa i pomaganje u organizaciji Winter Music Conferencea u Miamiu, koji, kako znamo, slovi za jedan od najvećih događaja elektronske glazbe na svijetu.
{youtube}4p_WxAA-OcQ{/youtube}

U ovom showu, kako tvrdi, sudjelovat će prekaljene iskusnjare industrije, a cilj mu je ne samo izbaciti još jednu istant zvijezdu, ovaj put DJ-a, nego cijeli svijet upoznati s poviješću elektronske glazbe, a sudionike naučiti sve što se da naučiti o produkciji nastupa, rasvjeti, zvuku, kvaliteti i sl.

I, na kraju, bitna je i osobnost, pored talenta, a pobjediti može samo jedan (ili jedna)… Više informacija trebalo bi izaći do kraja mjeseca.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2