Skip to main content

Odgođeni Sonus, We Love Sound i Ultra. Exit i Lovefest u kolovozu!

Nakon Tisnog saznali smo detalje ostalih festivala u Hrvatskoj koji se neće održati ovoga ljeta.

Piše: 

Već otprije Modem i Freemental festivali psy trance glazbe objavili su da se odgađaju za 2021. Mnogi organizatori muku muče sa povratom sredstava jer bi velikoj većini to mogao značiti kraj budući da su već dobar dio tog novca uložili u marketing i pripreme.

We Love Sound Open Air na Jarunu također je objavio da odgađa party do 2021. Na prvom mjestu svima je sigurnost i zdravlje posjetitelja, a buduće mjere neće odobravati okupljanja veća o 300 ljudi, tj. max 1000 do kraja ljeta. Svi kupci ulaznica iste mogu iskoristiti 2021. ili tražiti povrat preko weba.

Odgođen je i Sonus festival na Zrću

Ultra Europe je također odgođena, a informacije oko povrata sredstava i drugih info dobit će svi kupci na svoju mail adresu.

Velika drama zbivala se oko Exita kojem je prijetio bankrot ukoliko se ne održi. Zbog toga je srpska Vlada odlučila organizatorima ponuditi termin u kolovozu kada bi epidemiološka slika u cijeloj Europi trebala biti izuzetno povoljna.

Također saznajemo da se drugi veliki festival u Srbiji – Lovefest planira održati od 6. do 8. kolovoza.

Prošlog vikenda živnula je klupska scena nakon ukidanja radnog vremena do 23h. Radili su Masters i Funk u Zagrebu, a sezonu je u subotu otvorila i ekipa Delta Sound Ind. u dolini Neretve.

Kako saznajemo bit će zabave bez obzira što nema velikih stranih festivala. Pratite naš kalendar jer bude se klubovi. Hrvatski promotori pripremaju brojne open air partye, partye u klubovima i mini festivale. Više info uskoro.
 

sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop