Skip to main content
  • deep dish
  • 7.07.2012.

Stars Night predstavlja Dubfirea

Stars Night nakon dva iznimno uspješna izdanja u Rovinju na kojima su glavne zvijezde bili Carl Cox i Richie Hawtin, ovogodišnje treće izdanje seli u Lighthouse Music Club.

Naslovna foto

Deep Dish

Nadomak Vodnjana u LMC klubu 13. srpnja se nastavlja tradicija vrhunskog doživljaja, ovog puta s Dubfire-om, čovjekom koji je s velikanima poput Coxa, Hawtina, Garniera i drugih krojio svjetsku elektronsku glazbenu scenu od njezina samog početka.

Ali Shirazinia poznatiji kao Dubfire jedan je od dvojca koji je činio sastav Deep Dish. Unatoč velikom svjetskom uspjehu, nebrojenim hitovima i suradnjama s najvećim svjetskim izvođačima pop i rock scene te mnogobrojnim prestižnim nagradama kao i osvojenim Grammyjem, Ali se 2005. godine odlučuje za solo karijeru pod nazivom Dubfire te osniva Svoju etiketu SCI+TEC Digital Audio kao outlet za svoju novu glazbu gdje izdaje hitove „Roadkill“, „RipCage“, „Emission“ i rework Hawtinovog klasika „Spastik“.
{youtube}TJ7cI5uNyzs{/youtube}
Nakon toga su uslijedila izdanja između ostalog i na Cocoon Recordsu Svena Vatha ali i suradnja s Underworldom, Loco Diceom, Plastikmanom i mnogim drugima koji su Dubfirea odveli u jedan posve novi smjer.

2009. godine izdaje remix Dantona Eeproma i Radio Slavea Grindhouse koji zaokružuje sve što Dubfire zapravo danas i predstavlja a što je svjetski priznati DJ Mag nazvao Jet-Black, Polished Chrome Techno.

Uz Dubfirea će nastupiti i Carlo Lio, relativno novo ali izuzetno poznato i vrlo popularno ime na globalnoj sceni uz suport domaćih dobro znanih snaga Lemona, Mark Asha i Uniquea.
{youtube}tDdtdaaYrGU{/youtube}

dobar house desktiop
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju