Skip to main content
  • alt
  • 14.02.2015.

Valentinovo par-ty preporuka

Nadamo se da si prvo kada si ustao ovog subotnjeg jutra čvrsto zagrlio sam sebe, napravio si finu kavicu i ako si dovoljno sretan da imaš nekoga tko krmelja kraj tebe, napravio jednu i njemu.

 
Naravno da si otpio iz obje šalice da vidiš koja je bolja i po odabiru baš tu dao svojoj boljoj polovici. E to je ljubav! Ako nešto takvo imaš ili tražiš danas je dan da slaviš obje ove facete, a u ovom slavlju tvoj grad pleše s tobom. Pa da ne bi lutao bespućima Internetova u potrazi za odredištem na koje ćeš baciti ljubavno sidro donosimo brzinski pregled onoga što nas čeka noćas.

alt

 
Na Medvešćaku u Gjuri 2 te od 6 ujutro čaka afterica s Pillsmannom dok će ti kiselu facu u smijeh preobraziti Lemon na kojem se na Feed Me partyju možeš nahraniti zvucima koje od desetke pušta Frx aka. Chris Twist.
 
U DEPO klubu se debelo slavi vožnja elektronikom na Elektron Drive partiju na kojem technom driftaju Tom Tom (Ire) & Chris Jansen (Hun) i domaći jahači pulteva Shtekerson i Dodo.

alt

 
Imaš li oralnu fiksaciju sparkiraj svoje meso u zagrebački Hangar gdje te od 22.00 sata čekaju Aldo Morro i Stanko Bondža na Cirkus za ljubljenje partyju, dok te u Mastersu iza pulta već iščekuju Matya, Jan Kinčl Zero, Cuisine Dub i  Mario Novak.

alt

 
Zlatno zelena esencija Green Golda fura te na La Fiesta Valentines Edition ns kojem će se tijela njihati u melasi podija na vruće ritmove Miguela Lara i Miss Chantalle, a u Grooveu ćeš moći pronaći svoj par na Matchmaker večeri na kojem soundtrack onih požudom ispunjenih pogleda na podiju pušta Kosta Radman.
 
Klub Klub Mixtape District partijem odaje počast svim onim kazetama koje su zaljubljeni parovi snimali jedni drugima entuizijastično sjedeći kraj radija s prstom spremnim na REC gumbiću, samo dok ne uhvate onu pjesmu koju žele.
 
No u One4One te čeka nešto zaista sjajno. Upadaš free na večer kojom pretsjeda Ivan Mastermix, koji je hrvatska vezija Frankie Knucklesa i kum domaćeg podzemnog huse pokreta. Uz njega su tu Reno i Kljun a najbolje od svega je da na večer u kojoj možeš čuti tipa koji radi s ekipom poput Ericka Morilla, Rogera Sancheza i Marshalla Jeffersona možeš čuti u potpunosti free.

alt

 
U Tesla power house elektricitet kroz zvučnike slati će Ivica Petak od desetke, dok će u Gjuri 2, prije afterice u 6, od jedanest Toxic, E-Base, T-Bo furati ekipu visoko visoko ponad grada i briga šetnjom techno visinama na još jendoj inačici sve većeg Get High klupskog programa.
 
U SKC Arko (jer ništa ne podržava kulturu i sport kao rakije i likeri staroga Mije) čeka vas prva ovogodišnja Technatica koja s ponosom u goste poziva Damira Hoffmana, vodećeg techno DJ-a i producenta iz susjedne nam Slovenije. Hoffaman je novogorički Marco Polo klub u sklopu Reload eventata doveo velikane kao što su The Advent, Marco Bailey, Matador, Carlo Lio,a mogli ste ga uhvatti i na Barrakud Festivalu ili Eko Festivalu ili pokupiti koje njegovo izdanje s MB Electronics labela Marca Baileya.

alt

 
U zagrebačkom Sirupu pod će biti mokar od ljubavnih sokova koji će se cijediti na Love Juice partyju gdje vas čekaju tri b2b seta parova koji se oslanjaju jedni na druge i iza pulta, i u životu, i ispod plahti. Čekaju vas Lilacube B2b Funk Guru, Empathic Affinity / Sylph B2b Gogolesko, Lucija B2b After Neven, dok u Khali Ivan Škrinjarić vrti na Valentinskom izdanju subotnje večeri.
 
U Splitskom Đardinu i Jungli čeka vas Love Carnival Rave, golemi parti koji traje od 11 prije podne do ponoći u Đardinu nakon ćega se nastavlja aftericom u Jungli, a u Judinom Drvetu smjestili su se SwingShift SideShow i Kid VA, dok vas u Rijeci čeka fenomenalno karnevalsko ostvarenje sa 15 DJ-a, Carnival DJ Session.

alt

 
Pula na Kaštelima pleše na Egoless Live, Shimana Sound System (IT), Low Faria, Munchies Sound System na 2. Soundsystem Meetingu, dok u osječkom Epicu započinje još jedan Epic Dub Sessions.
 
Šibenski Mangan Rules iza pulta stavlja Tomislava Rupića, Vladimira Zivolicha, KeC-a i Santiaga Batacostu, Zadar pleše uz Andrologica čitavu noć, dok Kamelon simulira stvarnost uz Jimpstera (USA), Pillea i Duju Lalina. Eto dragi naši za detalje virnite u KS kalendar. Široke vam poljane ljubavi noćas. Volite prvo sebe a tada čitav svijet!
 
dobar house desktiop
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju