Skip to main content
  • ultra europe
  • 12.07.2013.

18 izvođača na prvoj večeri Ultra Europe

Večeras počinje festival Ultra Europe, najiščekivaniji događaj ljetne sezone i najveći festival elektronske glazbe u regiji. 

Naslovna foto

ultra europe
 
Tako će na glavnoj pozornici, najvećoj koja je ikad postavljena u Hrvatskoj, a čija površina iznosi oko 1800 kvadratnih metara, prvu večer nastupiti čak 11 zvijezda elektronske scene među kojima se posebno ističu Avicii, Fedde Le Grand i Knife Party
 
Uz to, na posebnoj pozornici Carl Cox & Friends Arena će, uz domaćina Carla Coxa, nastupiti još i Umek, Marco Carola, Guy Gerber, Art Department, Luciano, a tu je i naš Pero FullHouse.
 
Prvi nastupi počinju već u 16 sati na stadionu Poljud, a zabava za oko 35.000 tisuća ljubitelja elektronske glazbe koji u Split dolaze iz svih dijelova Europe i svijeta potrajat će do 5 sati ujutro.
 
Autobusne linije koje voze prema stadionu Poljud bit će pojačane, a uvest će se i posebne linije koje će moći koristiti oni koji predoče festivalsku ulaznicu. Zbog očekivanih gužvi posjetiteljima se preporuča da na stadion dođu što ranije, a ulaz se otvara u 16 sati, kad ujedno počinje i program.
 
Također, zbog sigurnosnih razloga i prakse festivala Ultra u svijetu, odlučeno je da ukoliko posjetitelji izađu iz stadiona za vrijeme trajanja festivala neće im biti dozvoljen ponovni ulazak taj dan. 
 
Kompletnu satnicu i line-up može se pronaći na službenoj i Facebook stranici festivala, a informacije o autobusnim linijama dostupne su na stranici www.travel2ultra.com.
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk