Skip to main content
  • 15.08.2023.

Intimni Flows festival premijerno stiže na otok Ugljan

Festivalska sezona traje i u rujnu, kada će se obogatiti novim intimnim festivalom

Piše: 

Kulturna organizacija, zajednica i pokret Sinergia donosi debitantski Flows Festival na otok Ugljan od 13. do 17. rujna, a pružit će intimni festivalski doživljaj za svega 200 uzvanika koji će uživati u zvukovima melodičnog housea i techna, kao i u raznovrsnom popratnom programu namijenjenom da njeguje um, tijelo i duh.

Lokacija: Zelena punta, Kukljica na otoku Ugljanu

Za savršeni glazbeni spoj, upotpunjen tirkiznim morem koje okružuje otok Ugljan, zaduženi su Bakayán, Jelly For The Babies, Angela Kochinatz, Bizarre, Ash Mellor, Evident, Jerpa, Animula i Herflex. Poseban dodatak jedinstvenom iskustvu Flows Festivala će biti brojne dnevne radionice, u kojima će raditi yoga, vježbati disanje, meditirati, trenirati ili pak kreirati posebne rukotvorine.

Vizija samog Flows Festivala je kako otkrivaju organizatori “prostor koji osigurava slobodu izražavanja, upoznavanje s istomišljenicima i stvaranje značajnih veza uz priliku za stvaranje uspomena za cijeli život.”, a ta vizija će se postići s intimnim kapacitetom od 200 posjetitelja.

Priča o Sinergiji je nastala za vrijeme panedmije koronavirusa, kada se grupa prijatelja u Sloveniji okupila i krenula raditi mala privatna okupljanja, događaje i naposljetku partyje. Iz susreta u susret, okupljali su sve više prijatelja i poznanika što je organski preraslo u pravi pokret koji je izrastao u kulturnu organizaciju i zajednicu. Sami tvorci vjeruju da je socijalizacija osnovna ljudska potreba, stoga kroz svoje događaje stvaraju priliku za upoznavanjem i povezivanjem na nekoj dubljoj razini.

Više detalja o samom Flows Festivalu kao i o ulaznicama provjerite na službenoj web stranici festivala.

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk