Skip to main content
  • 20.06.2022.

Javni poziv: 20 godina Seasplasha – sakupljanje materijala za grupnu izložbu

Seasplash festival ove godine ulazi u svoje treće desetljeće. Uspomena je mnogo, a osjećaja previše

Piše: 

Međutim, zajedno s vama žele se prisjetiti svih onih trenutaka u kojima ste plesali, smijali se, stvarali sjećanja koja sada organizatori festivala žele skupa s vama podijeliti drugima.


Foto: Ivan Buvinić

Otvoren je javni poziv za prikupljanje amaterskih, pa i profesionalnih fotografija i video uradaka koji obuhvaćaju 20 godina rada na najstarijem bassnom okupljanju. Namjera je jednostavna, vi šaljete svoje radove, a organizatori će u suradnji s kustosicom izložbe Tenom Starčević izabrati one najbolje od pristiglih, te će vas i nagraditi za vaš trud s festivalskom, vikend, i dnevnom kartom.

Izložba je zamišljena kao putujuća karavana u tri grada: Zagrebu, u kojem se Seasplash festival tijekom godine priprema, Puli kao gradu kolijevci i dugogodišnjem domu, te Šibeniku kao sadašnjem trenutku. Ujedno najavljuju da će se prva ruta karavane odviti od 5. do 18. srpnja u klubu Azimut u Šibeniku, u kojem će biti izloženi vaši fotografski i video radovi, uz plakate svih izdanja. Također, jedan je zid namijenjen zapisivanju poruka, misli i osvrta na sve ono što vama kao posjetiteljima znači Seasplash festival.

Ovakav interaktivan koncept će uz vaše sudjelovanje proizvesti zanimljiv osvrt na dosadašnje festivalsko iskustvo, te će isto tako približiti festivalska iskustva nekim novim generacijama koje će tek stvoriti vlastite uspomene na Seasplash festival.

Da biste sudjelovali u izložbu potebno je slijedeće:
– poslati fotografije/video materijale na press@seasplash-festival.com , uz ime i prezime autora/ica i godinu nastanka

Javni poziv otvoren je sve do 27.6., a popis odabranih radova i nagrađenih autora/ica bit će objavljen 1.7.2022.

Proslava velikog jubileja 20. Seasplash festivala zakazana je od 14. do 17. srpnja na Martinskoj u Šibeniku.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2