Skip to main content
  • 28.06.2023.

Nakadia, Paolo Barbato i Burak Yeter stižu u Bihać na Imperium festival

Početkom kolovoza Imperium festival još jednom u Bihać dovodi atraktivna elektronička imena

Piše: 

U srcu Bihaća nalazi se Gradska otoka koja je okružena rijekom Unom. Mali riječni otočić već nekoliko godina je domaćin Imperium festivala, koji se i ove godine vraća na njega od 4. do 6. kolovoza te dovodi imena iz techno i house svijeta. Ovogodišnji headlineri su Nakadia, Paolo Barbato i Burak Yeter.


Foto: visitbih.ba

Nakadia je tajlandska techno kraljica i rado viđena gošća na našim prostorima. Tijekom svoje dugogodišnje karijere nastupila je u 81 zemlji diljem svijeta, a odradila je preko 1800 nastupa. Njeni nastupi pružaju posebno iskustvo kojeg treba osjetiti na plesnim podiju, jer svoju glazbenu i tehničku kvalitetu za pultom spaja s dinamičnom osobnosti i snažnom scenskom prisutnosti.

Paolo Barbato je talijanski house meštar s glazbenim stažom dužim od četvrt stoljeća. Glazbu živi i diše od 80-ih godina prošlog stoljeća, a gotovo 12 godina je držao važni dućan ploča koji je opskrbljivao sjever Italije, Sloveniju, Hrvatsku i ostatak regije. Od trenutka u 2002. kada se u potpunosti prepustio DJ-ingu i produkciji, Paola Barbata svakog vikenda možemo uhvatiti u renomiranim klubovima diljem svijeta.

Burak Yeter je turski DJ koji živi na relaciji Amsterdam Istanbul. Diplomirao je audio inženjerstvo u Londonu što mu je uvelike pomoglo u karijeri, a svoje prvo izdanje objavio je u 2005. Nekoliko godina kasnije s Pioneerom otvara DJ škole u nekoliko gradova diljem svijeta te je podučio više od 3000 studenata. 2015. okreće novu stranicu u karijeri, a od tog trenutka do danas je objavio nekoliko komercijalnih hitova koji su dosegli planetarnu popularnost poput “Tuesday” i “My Life Is Going On.”

Kako je izgledalo prošlogodišnje izdanje na kojem su partijanere rasplesali Cristian Varela i Mahmut Orhan, provjerite ovdje.

Ulaznice za festival su dostupne na Kupikartu.ba

Pogledajte na Instagramu kako je bilo na zagrijavanju prošlog vikenda uz Imperium Brunch u Starom gradu Sokolac.

FB EVENT: IMPERIUM FUTURE 2023

brejcha 2
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju