Skip to main content
  • alt
  • 9.05.2014.

Peti Student Day Festival

Student Day Festival najveća je studentska zabava u regiji te traje puna tri dana i nudi vrhunski glazbeni program uz brojne kulturne i zabavne sadržaje, a ovog se proljeća održava jubilarni, peti put.

 
Student Day Festival održava se u Rijeci od 29. do 31. svibnja kada vas  na lokaciji  bivšeg Exportdrva – Delta očekuje  bogatstvo kulturnih i glazbenih sadržaja, a  ovih je dana osvanula simpatična video poruka kojom Riječani – modni dizajner Juraj Zigman, glazbenik Damir Urban, TV voditeljica Ana Radišić i hrvatski vaterpolski reprezentativac Ivan Krapić – predstavljaju jedinstveno okupljanje mladih na kojem se ove godine očekuje nekoliko tisuća posjetitelja.
{youtube}lJbtLFedrew{/youtube}
 
Uz brojne domaće i svjetske izvođače, veliku pozornicu Student Day Festivala ove će godine ugrijati australsko – britanski DJ set Pendulum, osnovani 2002. u Perthu u Australiji. Popularnost su stekli već prvim hit singlom Vault a potvrdili su je svirajući na nizu festivala u Europi i Americi ispred desetaka tisuća obožavatelja. Jedinstvenim ikvalitetnim zvukom elektronske glazbe zaradili su svoje mjesto na svjetskoj glazbenoj sceni te postaju vrlo traženi izvođači diljem svijeta.
{youtube}ey8uxpuB93Q{/youtube}
 
Dvodnevno druženje za studente organizira Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i udruga RiKUP, a mogu mu se pridružiti svi građani željni dobrog društva, odlične glazbe i najluđe zabave u regiji. Sve ostale informacije potražite na stranici festivala.
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2