Skip to main content
  • alt
  • 28.08.2017.

Pogledajte kompletnu satnicu Dimensions Festivala

Nakon velikog otvorenja, Dimensions festival, jedan od najuglednijih u svijetu elektroničke glazbe, se vraća na ikonsku tvrđavu Punta Christo od 31. kolovoza do 3. rujna, s preko 150 izvođača, sedam pozornica, divnim okruženjem s pogledom na Brijune i publici omiljenim zabavama na brodovima dovodeći glazbenike i publiku iz cijelog svijeta na čarobnu tvrđavu pored Pule.

Piše: 


alt

Svaku od pozornica Dimensions festivala krasi jedinstven karakter i savršeno ozvučenje, od opuštene pozornice na plaži na kojoj se preko dana tik uz more mogu poslušati koncerti i DJ setovi iz svijeta soula, disca i world glazbe, pa do kultne The Moat pozornice, 100 metara dugog rova, mjesto poklonstva za sve ljubitelje techna i electra.

Kompletnu satnicu festivala možete skinuti u PDF formatu ovdje

alt

U pretprodaji su povoljnije regionalne festivalske ulaznice, po cijeni od 850 kuna za sve dane festivala (festivalska ulaznica ne uključuje i koncert otvorenja). Ulaznice se mogu kupiti u Entrio sistemima i na Entrio prodajnim mjestima. Na festivalskim blagajnama bit će moguće kupiti 3-dnevne ulaznice (700 kn), 2-dnevne ulaznice (500 kn) i jednodnevne ulaznice koje se mogu kupiti na taj dan (250 kn).

Iz dimenzije u dimenziju – Petar Dundov, Le Chocolat Noir o Dimensionsu

Ne zaboravite da se festival otvara dan ranije 30.08. koncertom Grace Jones u pulskoj Areni gdje će još nastupiti i Moderat. Ovo će biti i jedinstvena prilika vidjeti ih uživo, budući da su najavili prestanak djelovanja, te svakako nastup eksperimentalnog jazz benda Henry Wu presents the Kamaal Williams Ensemble i jednog od najuzbudljivijih bubnjara današnjice i kompozitora Mosesa Boyda.

alt

Ulaznice u pretprodaji se mogu kupiti u Entrio sistemima i prodajnim mjestima, a blagajne kod Arene radit će u ponedjeljak i utorak od 15:00 do 21:00 te u srijedu od 15:00 do 23:30. Cijena ulaznice je 325 kn.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2