Skip to main content
  • alt
  • 18.10.2014.

Time Warp US je beskućnik?!

Dva dana golemog rave spektakla koja su 28 i 29. studenog trebala protresti Kingsbridge Armory u Bronxu odjednom su naletjela na neplanirane komplikacije.

 
Ovi dani su trebali obilježiti prvu američku varijantu izuzetno poznatog festivala Time Warp koji je nastao na njemačkom tlu i zahvaljujući kvalitetnim lineupima i fantastičnoj organizaciji proširio svoje pipke svijetom.
 
Kako Kingsbridge Armory ima status povjesne zgrade iskrsnuli su problemi sa dozvolama. Iako je mačak već više manje bio u vreći izgleda da je vreća imala rupu. Organizatori Time Warp US-a su potvrdili da intenzivno rade sa nadležnima kako bi što prije pronašli novu odgovarajuću lokaciju.

alt

 
Time Warp Team je dao i službenu izjavu za javnost koja glasi ovako: “Nažalost naišli smo na neke nepredviđene komplikacije što se tiče Kingsbridge Armory kao naše lokacije u New Yorku. Iako smo već duboko ušli u proces odobrenja i nismo očekivali nikakve probleme, uvijek postoji rizik kada se radi o povijesnoj zgradi. Lokalni službenici rade s nama kako bi naš event proslijedili na najbolju moguću lokaciju.
 
U međuvremenu smo formirali pult za informacije kako bi vam mogli pomoći – twus@cosmopop.biz. Ispričavamo se zbog neočekivanih poteškoća. Čitav tim naporno radi kako bi vam pružio najbolje moguće Time Warp iskustvo i najbolju moguću lokaciju u New Yorku. Namjeravamo ovo učiniti nezaboravnim vikendom.”
 
Nadamo se da je ovo samo kamenčić na putu i da će se situacija brzo razriješiti i da će New York svojim partijanerima ipak pružiti iskustvo za pamćenje.
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2