Skip to main content
  • alt
  • 3.02.2015.

Tomorrowland prvi puta trese Brazil

Festivalska hidra Tomorrowlanda nastavlja vrtiti loptu globusa zatvorenih očiju i zaigrano pikati muzikalnim prstom. Slijedeća stanica je vruće tlo Brazila koji nam je već dao fenomenalne plesačice i bolnu depilaciju.

 
Nakon širenja na područje SAD-a u kojem je zbog pravnih povlačenja konopa s Disneyem preimenovan u TomorowWorld, 2015. donosi prvu inačicu u zemlji vrućih ritmova. Trodnevna festivalska poslastica održat će se od 1. svibnja, dok će ekipa u Lijepoj Našoj kuriti roštilje u već podebelo proljetnim opravicama, i trajati do 3. svibnja.

alt

 
Koliko povjerenja fanovi imaju u organizatore govori činjenica da su karte rasprodane unaprijed još prije objave lineupa, ali 1. runda je napokon ovdje i Tomorrowland je zaista bacio neka velika imena. Tu su Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas i Like Mike, Hardwell, Jamie Jones, Laidback Luke, Nicky Romero, Sasha, Solomun, Steve Angelo, još jedan Steve prezimena Aoki za puni lineup oko na fotku gore. Party on u očekivanju nove zakuhale festivalske sezone dragi naši!
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk