Skip to main content
  • ultra mf
  • 6.07.2012.

U posljednji tren otkazan UMF u Poljskoj

Samo tjedan dana prije početka središnjeg elektronskog događaja Ultra Music Festivala koji se prvi put trebao održati u Poljskoj organizatori su objavili da je sve otkazano.

Naslovna foto

ultra mf

Središte Ultra Music Festivala inače je u Miamiu, ali je prvi put ove godine trebao poprimiti internacionalne razmjere s nastupima izvođača kao što su Richie Hawtin, John Digweed, Adam Beyer, Tiesto, Avicii, i drugi, a i ulaznice su se dobro prodavale.

No unatoč tome samo tjedan dana prije početka festivala koji se trebao održati 14. i 15.srpnja iz UMF-a je poslano službeno priopćenje fanovima i javnosti da je festival nažalost otkazan.

{youtube}qdkmzvIFugE{/youtube}

Čini se da je uzrok otkazivanja činjenica da poljski promotori nisu ispunili svoj dio dogovora. Iako je lokalni promotor ( SRO ) tvrdio da može ispuniti određene vitalne obveze neophodne za uspješno provođenje UMF Poljska, njihov je odnos prekinut kao rezultat nepredviđenog i nesretnog razvoja događaja, navodi se u priopćenju, a UMF kao organizacija ne želi staviti svoj potpis na produkciju, jer se oko krajnjeg doživljaja i komponenti koji čine ovaj događaj posebnim nikad nisu bili spremni cjenkati.

UMF Poljska trebao je biti duplo većih razmjera nego onaj u Miamiu, nažalost sad je ostalo samo veliko razočarenje za sve one koji su planirali ići.

brejcha 2
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju