Skip to main content
  • umf
  • 16.10.2012.

UMF će trajati dva vikenda

Dva vikenda za redom po tri dana trajat će sljedeće izdanje Ultra Music Festivala u Miamiu, jednog od najvećih svjetskih elektronskih festivala koji sada ulazi u anale i kao prvi festival koji je napravio takvo nešto.

Naslovna foto

umf

Dosad je Miami bio središte svjetske elektronske glazbe jedan vikend, no u 2013. za svoje 15. izdanje organizatori su se odlučili napraviti nešto posebno i festival produžiti na dva uzastopna vikenda 15., 16. i 17. ožujak i 22., 23. i 24. ožujak što je dobar dio posjetitelja razveselio s obzirom da su ulaznice za prošlogodišnje izdanje ovog festivala rasprodane u pretprodaji u rekordnom roku.

{youtube}3TlJWoM69ww{/youtube}

Nakon iznimno uspješnog izdanja Ultra Music Festivala 2012. i obveze prema razočaranim fanovima koji nisu uspjeli doći do svoje ulaznice na vrijeme odlučili smo pogurati ovaj EDM trenutak još dalje i dodati još jedan vikend u 2013. Dva vikenda, dva jedinstvena doživljaja, a pripremili smo toliko iznenađenja  za sve koji nam se pridruže u prosavi naše 15-ogodišnjice.“ – izjavio je Russell Faibisch, suosnivač i predsjednik Ultra Music Festivala kojeg posjeti preko 60 000 ljudi dnevno.

Ulaznice za UMF 2013 dostupne su u prodaji od danas.

soul gravity desktop
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.