Skip to main content
  • 11.05.2017.

Zbog ogromnog interesa dupliran broj zona na Sea Star festivalu

Po 25.000 ljudi dnevno, u petak 26. i subotu 27. svibnja, uživati će u glazbenim programima i atraktivnim neglazbenim sadržajima u čak 13 zona unutar umaškog kompleksa Stella Maris.

Piše: 


Početkom ožujka zbog ogromnog interesa publike dupliran je početni kapacitet Sea Star Festivala, a nastavak tog izvanrednog vala, koji je doveo do prodaje više od 80% ulaznica, rezultirao je još jednim povećanjem kapaciteta, festivalskom mapom koja se sada prostire oko cijele lagune i čak dva puta većim brojem pozornica i festivalskih zona u odnosu na prvi plan.

ČAK SEDAM POZORNICA OKO LAGUNE!
Osnovni plan o šest festivalskih pozornica u Stella Marisu podignut je na ukupno sedam jer se Addiko Tesla pozornici, Nautilus Areni powered by Radio 101, Exotic Laguni, Zion Beatsu, Silent Octopusu i Party Cinemi pridružio Godlfish Stage, pozornica najbliža otvorenom moru.

Zion Beats pozornica je posvećena reggae i dub kulturi na kojoj će nastupati izvođači iz Velike Britanije i regije, a predvode ih Nina Davis, Mak Floss i King Calypso. Exotic Laguna prepuštena je u ruke latino ritmova koje će diktirati brojni DJ-i i MC-i koje predvodi kubanski majstor plesa Choma Sumba Garcia, a temperaturu će dodatno podizati atraktivne plesačice. Obje pozornice svoj će program započinjati već u podne. Silent Octopus jadranska je verzija popularnog Silent Disca, jedne od pozornica EXIT-a na kojima se stvarala najveća gužva. Najglasniji tihi tulum na Sea Star Festivalu također će predstaviti 3 različita kanala, žanrovski šarolika od hitova 80-ih i 90-ih do aktualnih pop, dance, hip hop, trap, rock i disco hitova. U blizini Silenta smjestilo se najrasplesanije kino pod vedrim nebom. Party Cinema donosi Best Of snimke nastupa s tri Exita (2014. – 2016.) te pune koncerte Bastillea, Dave Clarka, Nine Kraviz, Georgea Clintona, Jamesa Zabiele, The Vaccines i mnogih drugi kojima su zapalili mase na Petrovaradinskoj tvrđavi. Najmlađa pozornica festivala, Goldfish Stage, svojim će laganijim setovima već od podneva zabavljati publiku, da bi se kako večer odmiče pretvorila u još jednu punokrvnu diskoteku na otvorenom. Za DJ pultom izmjenjivat će se regionalna DJ reprezentacija.
{youtube}Ta3XJFcGyZM{/youtube}

Pet sjajnih pozornica odlično će se dopuniti glazbeni program kojeg na dvije glavne pozornice predvode The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Dubioza Kolektiv, Pendulum, Modestep, Spiller, Umek, Urban &4, Elemental i mnogi drugi.

IZVANREDNI VANGLAZBENI SADRŽAJI!
Vanglazbeni sadržaji čine vitalan dio DNK festivala i često nose jednako količinu adrenalina i zabave kao glazbene pozornice ili pak pružaju posjetiteljima mogućnost da se malo odmore i osvježe te skupe snagu za ples do jutra. Sea Star Festival predstavit će dvije playground zone na kojima će se, uz pomoć partnera festivala, odvijati atraktivne akcije i aktivacije. Sea Star Lounge i Koktel Zone donose bogatu i raznovrsnu ugostiteljsku ponudu, jednako kao i Foodland i Fastfoodland gastronomsku. Otvaranjem zona i nove pozornice zaokružen je i finalni oblik Sea Star Festivala koji sada zauzima prostor oko cijele lagune oko koje će se publika moći nesmetano kretati!

Ovogodišnjem interesu za prvo izdanje Sea Star festivala u Umagu doprinosi pozicija prvog velikog festivala u godini koji otvara ljetnu sezonu koji je svoju bazu našao u multifunkcionalnom umaškom kompleksu Stella Maris, smještenom na samoj obali Jadrana. Dobitna formula 2+2 uz dva središnja festivalska dana donosi i sjajan nulti dan 25. svibnja čiji line up predvode S.A.R.S., Rambo Amadeus, Kawasaki 3P i DJ-i Enter Zagreba te finalni tulum u nedjelju, 28. svibnja u režiji house superzvijezde Mahmuta Orhana.
{youtube}rQ7tMWOCQlM{/youtube}

ULAZNICE
U prodaji se nalaze festivalske ulaznice po cijeni od 349 kn, s 20% popusta. Festivalske ulaznice vrijede za ulaz od četvrtka, 25. do nedjelje, 28. svibnja. U ponudi su i jednodnevne promo ulaznice za četvrtak po cijeni od 49 kn, uz 33% popusta, 199 kn za petak ili subotu te VIP Gold ulaznice za sva četiri dana za 749 kn. Sve ulaznice se mogu kupiti online i na prodajnim mjestima Entria, Ticketshopa i Eventima. Više informacija o ulaznicama, smještaju i prijevozu može se pronaći na www.seastarfestival.com

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk