Skip to main content
  • 26.08.2018.

Paul Oakenfold ulazi u povijest: Sprema Rave kod misterioznog Stonehengea

Hram od masivnih kamenih blokova Stonehenge spada u megalitičke spomenike i nalazi se među 10 čuda svijeta.

Piše: 


Tamo će svjetska trance zvijezda Paul Oakenfold u rujnu održati party "Live at Stonehenge" na kojem će moći prisustvovati samo 50 posjetitelja. Nastup će biti snimljen i kasnije emitiran.

"Sretan sam što imam priliku puštati glazbu sa ovakvog mjesta. Energija koja će tamo vladati ne može se osjetiti nigdje na planeti i to će puno utjecati na moj odabir glazbe i način performansa. Iako sam svirao na nevjerojatnim događajima i lokalitetima diljem zemlje, zalazak sunca na Stonehengeu biti će najmagičniji trenutak do sada", istaknuo je Oakenfold.

Sva sredstva prikupljena od ulaznica na ovom događaju ići će u dobrotvorne svrhe tj. za humanitarnu organizaciju English Heritage koja radi na očuvanju arheoloških spomenika u Velikoj Britaniji. Danas zaštićen kao dio UNESCO-ove svjetske baštine Stonehenge se sastoji od uzdignutih kamenih blokova, od kojih su najveći teški između 30 i 40 tona. Cijeli kompleks još uvijek je obavijen velom misterija – nitko zapravo nije siguran koja mu je bila svrha. Postoje razne teorije, ali zauvijek će sve ostati samo na tome.
{youtube}ufdj9oFsLEo{/youtube}

Oakenfold je nedavno završio još jedan pothvat priredivši Rave na najvećoj nadmorskoj visini zasviravši na 5364 metra na nepalskom dijelu Mount Everesta

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2