Skip to main content
  • 13.01.2018.

5 mikseva kao zagrijavanje pred subotnji izlazak

Zasladite svoje nepce kroz 5 mikseva kao podlogu za večerašnje pohode klubova u nadi za osvajanjem njihovih plesnih podija do ranih jutarnjih sati.

Piše: 

Prije večerašnjih izlazaka potrebno je i dobro se ugrijati, a ovih 5 odabranih mikseva ponudit će vam upravo to. Dok se u mislima smještate u unutrašnjost vaših destinacija gdje će te sa ostalim partijanerima podjelite trenutke uz primamljive zvukova večerašnjih DJ-a, Helena Hauff, Scuba, Damian Lazarus, Adam Beyer i Ben Ufo svojom će vas selekcijom pripremiti da do istih stignete zagrijani u dobro mood-u. Pa krenimo na prelušavanje:

SCUBA – Paul Rose dolazi sa UK house i techno scene. Davne 2003. godine otvara vrata etikete Hotflush Recordings koja je bila dom uspješnih izdanja Dense & Pika, Recondite, Joy Orbison, George FitzGerald, Mount Kimble, Paul Woolford te mnogih drugih. Iako puno poznatiji kao Scuba, Paul je na underground sceni stvorio respektabilno ime SCB, koje je prvi puta lansirao 2010.. Pod tim imenom odrađuje i jednomjesečnu podcast rezidenciju istoimenog naziva. Prva ovogodišnja epizoda SCB Radio podcasta je 76. koja nam je i zbog toga bila današnji izbor.

DAMIAN LAZARUS – DJ, producent, glazbenik, te ponajviše unikatna i talentirana figura elektroničke glazbe više od 20 godina. Sve to je Damian Lazarus koji ovom prilikom sve pretvara u znak brojke 6. Tajanstven, privlačan, intrigantan, čaroban, u ovom 66 minuta i 6 sekundi dugom miksu za Electronic Groove, Lazarus nas vodi kroz šire žanrovske granice, koristeći impresivnu zbirku pjesama, dijaloga, loop-ova. Izgubite se u labirintu zvuka 666. epizode EG mixa.

ADAM BEYER – Glava Drumcode etikete, odlično je predjelo za večerašnji nastup Mark Reeve-a u Boogaloo klubu. Set nam dolazi sa novogodišnjeg dočeka iz berlinskog Funkhausa iz kojega smo jučer izvještavali. Velikan techno glazbe smjestit će vas na floor spektakularnog 24-satnog dočeka čijim prostorom su odzvanjali pomno odabrani techno zvukovi.

HELENA HAUFF – Bilo kuda Helena Hauff svuda. Miks izabran jer Helena iza sebe ima fantastičnu godinu u čiju priču je ušao i njen nastup sa Dimensions festivala za putlom The Moata, a također jer je upravo ovaj esencijalni miks nedavno proglašen za pobjednika Essential Mix of 2017. Svoje setove puni impresivnim techno i electro trakama, a inspiraciju vuče iz acid house, EBM i industrial kultura.

BEN UFO – Iz svojih ranih dana sa dubstep scene Ben Ufo danas je jedan od rijetkih koji isključivo svojim setovima plijeni pažnju i iz godine u godinu to radi sve bolje i bolje. No ipak, ima odličan sluh za prominentne zvukove jer jedan je od trojice vlasnika londonske etikete Hessle Audio za čijim vodstvom društvo mu prave Pearson Sound i Pangaea. Svojim eklektičnim i pametnim tehičkim miksanjem stekao je zavidnu reputaciju.


 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2