Skip to main content
  • 19.11.2017.

Domaća snaga Dekova ostavlja sve dublji trag na EDM sceni, a sprema i velike turneje

Domaći DJ i producent Dekova na sceni radi punom parom i upravo svojom konzistentnošću zapeo je za oko brojnim velikim imenima EDM scene koji potpisuju upravo njegove produkcije, a u pripremi je za velike turneje.

Piše: 

Njegovo ime je Dominik Kovačević, naša je domaća snaga na svjetskoj elektroničkoj sceni i iako tek u mladoj dobi, radi velike stvari kao DJ i producent sa svojim aliasom Dekova. Radi se o imenu koje je na sceni već koju godinu i kako vrijeme dolazi uzima sve veći zamah i počinje se penjati na ljestvici uspješnoti EDM scene.

Pogledamo li gdje sve imate priliku slušati Dekovine zvukove, pokucat ćete na vrata Opera Club Zagreb ili će te u ljetnim danima na put do Zrća gdje je rezident Aquarius Zrće kluba koji zauzima 24. poziciju na ljestvici DJ Mag Top 100. Dekova je uporan u tome da pokaže svoji talent i raskoš i ostavi traga u svijetu glazbe čime radi na svojim produkcijama sve u 16.

Ukoliko su vaši omiljeni G-House vibra i masni wob-wob bass zvukovi, onda ste sigurno čuli za ime Dekova.  Bilo da radi na vlastitim originalnim trakama, remixira poznate trake ili slaže bootlege, sve što odradi dobije hrpu supporta. Konstantnom aktivnošću da svakim danom ide sve dalje, stigao je i na velika vrata svjetskih etiketa, pa osim što ga favorizira Oliver Heldens za svojom etiketom Heldeep Records, potpisao je izdanja za najveću etiketu na sceni Spinnin Records kao i za Musical Freedom koju vodi jedan od najvećih DJ-a na svijetu, Tiesto.

I dok se on trenunto sprema za turneje diljem svijeta njegova glazba već putuje od festivala do festivala, Ultra i Tomorrowland gdje Dekovinu glazbu supportaju DJ Snake, Tchami, Diplo, Skrillex kao i nedavno proglašeni, najbolji DJ-i za 2017. po DJ Magu Martin Garrix te Dimitri Vegas & Like Mike.

Oliver Heldens cijeni što radi Dekova pa je do sada potpisao traku S.W.A.G koju je producirao zajedno sa još jednom domaćom snagom Wess-om. No prvo izdanje za Heldeep Records bila je suradnja sa Matrodom sa projektom Novka kada su izdali Lethal. Tchami je ime koje je napravilo pravu malu revoluciju na EDM sceni kada je predstavio friški zvuk Future House koji je sa aktualnom trakom Adieu pokorio sve ljestvice. Dekova je izabran od strane Tchamia napravi remix za nju i supportat če ju na svojim turnejama što mu daje još veći zamah u leđa.

Zadnje što je Dekova napravio je VIP edit za hip hop stvar Cardi – Bodak Yellow za koju već možete i sami predpostaviti dobiva pozamašan support. Trenutno je prepoznatljivo ime na sceni, ali njegovo vrijeme tek dolazi, što ćemo vidjeti nakon što završi turneju.

[FB]
[SC]
[TW]

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2