Skip to main content
  • alt
  • 12.01.2015.

Čitavi lineup za posljednji Garden je ovdje

Konačno jubilarno izdanje Gardena na predivnoj lokaciji Tisna dobilo je svoj posljednji lineup ikad. Kroz prethodno desetljeće postalo je jedno od najomiljenijih odredišta festivalaca iz svih zakutaka plave sfere.

 
Sudeći prema onome što vidimo Garden će zaista opravdati naziv svoje posljednje inačice i “Going Out with a Bang!” nije samo zabavna fraza već manifest rada.
 
Imenima kao što su DJ Harvey, Bonobo, Seth Troxler, Joy Orbison, Ben UFO, Midland, Craig Richards, Greg Wilson, Crazy P (live) and Psychemagik (uz dodatak još oko stotke actova) na lineup su se komotno ugnijezdili i Eats Everything, Nightmares on Wax (live), Jackmaster, Talaboman, Young Marco, Optimo, Tim Sweeney, Darshan Jesrani, Gerd Janson, PBR Streetgang, Brawther, Leon Vynehall, Mark E…

alt
 

Eats Everything je prvi puta oderao set na Gardenu prije dvije godine i od tada postao jedan od omiljenih pult majstora. Nightmares on Wax stvorti će fuziju acida i Balearica materijala iz 80ih za jedno hipnotičko Main Stage iskustvo.
 
Jacmaster po prvi puta staje iza Gardenovog pulta i obećaje da će se u setovima zaglaviti i neki stari dragulji. Optimo duo čine DJ Twitch i Jonnie Wilkes i za kaos na podiju spajaju techno, electro i rock. Talaboman je partnerstvo Johna Talbota i Axela Bomana koje će implementacijom kumulativnog iskustva i vještine poslati slušatelje u glazbeni overdrive. Na Garden se vraćaju i uvijek rado viđeni, osnivač Beats in Spacea Tim Sweeney, Darshan Jesrani i house i disco kralj Gerd Janson. 

alt

Iznova još jedan letak na kojem su se slova smanjivala kako je lineup rastao pa kako nam je vaše oko drago za detalje o lineupu bacite ga ovdje bez naprezanja.

 
Izgubi se na tjedan dana u glazbenom rajskom Gardenu, pleši pod suncem i mjesecom, urlaj koliko ti pluća dopuštaju na pučini plutajući na brodu, njiši se među stablima na Olive Grove Stageu ili pak čekaj zoru u Barbarelli. Čini se da je povratak u Eden ipak moguć!
{youtube}acMvnvJAKnk{/youtube}
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2