Skip to main content
  • 24.07.2018.

Moondance festival 2018 – kompletan line up po danima; dnevne i grupne ulaznice

Moondance festival objavljuje potpuni line up po danima, kompletiran s domaćim i regionalnim izvođačima te dnevne i grupne ulaznice.

Piše: 


Četvrtak 09.08.
Na prvoj večeri festivala, u četvrtak 9.8. od 21.00 na pozornici kule Kamerlengo nastupiti će domaće snage Bebetto iz Pule, Jan Kinčl iz Zagreba, Juri Paik sa Hvara, domaćin Tome R iz Trogira i Pero FullHouse, kao uvod u već najavaljene headlinere Eduardo De La Calle, Francesco Tristano live i KiNK live.

Petak 10.08.
Drugu večer podij će zagrijavati Avoid iz Novog Sada, Filip Xavi iz Beograda, Ivan Komlinović live iz Zagreba, DJ Jock iz Splita, Edy C iz Šibenika i Skeptik, nakon kojih slijede headlineri Rødhåd, Radio Slave i Monoloc live.

Subota 11.08.
Uvertiru u finalnu večer u suradnji s berlinskim Tresorom, a prije nastupa headlinera Jonas Koppa, K-Hand, The Analogue Copsa live i Handmadea odraditi će talijanski dvojac Steve Murphy i DJ Octopus.

Dnevne i grupne ulaznice biti će u prodaji od 24.7. Regionalne dnevne ulaznice za domaće i posjetitelje ex Yu država iznose u pretprodaji:
četvrtak 9.8 – 130 kn;
petak 10.8. – 180 kn;
subota 11.8. – 130 kn

Grupne ulaznice dolaze u paketu 4 kupljene + 1 gratis i vrijede samo za trodnevnu festivalsku ulaznicu. Ulaznice potražite na Ticketshop.hr i svim ljihovim poslovnicama. Link na ulaznice!

Moondance festival i ove godine u suradnji s EMI učilištem i tvrtkom za prodaju elektroničih instrumenata i dj opreme Audio Pro Artist organizira Dj i glazbene radionice u četvrtak 9.8. od 20.00 – 22.00 i subotu 11.8. od 20.00 – 22.00 u dvorani trogirske Gradske vijećnice. Na radionicama će se ekskluzivno za regiju predstaviti novi Allen & Heath Xone 92 mikser, Elektron Digitone sintisajzer kao i načini sinteze zvuka i kreiranja seta u Ableton Liveu. Predavači su Lucretio (The Analogue Cops), Jan Kinčl i Marin Gospić. Ulaz je slobodan uz najavu na info@moondancefest.com.

Dobitnik dviju Ambasador nagrada za najbolji domaći festival elektroničke glazbe 2016. i 2017., Moondance festival je san svakog pravog technoljupca. U tri festivalske večeri nastupit će neka od najznačajnijih imena iz različitih techno žanrova koja će brisati granice između klasičnog techna i najnovijih trendova u podžanrovima varirajući od dubokog hipnotičkog techna pa sve do sirovog i moćnog groovea, stvarajući poveznice između prošlosti i budućnosti. Ovaj savršeni spoj beskompromisnog techna i fantastične lokacije rezultirao je da Moondance Festival u dosadašnjih pet izdanja dosegne neslućene visine i bude ucrtan na techno kartu svakog pravog technoljupca. Iako će ovogodišnje izdanje biti najveće do sada, organizatori će poduzeti sve da zadrže svoju prepoznatljivu intimnu i ležernu atmosferu po kojoj je festival poznat.

Moondance je avantura za sva osjetila

Zidovima Kamerlenga odzvanjaju mračni, duboki, hipnotički zvukovi, stvarajući jedinstvenu emocionalnu vibraciju. Svaki detalj je pažljivo oblikovan – od vrhunskog razglasa, decente rasvjete, vizualnih instalacija do susretljivog osoblja. Štoviše, festival ima opušten, demokratski ugođaj jedinstven među elektroničkim festivalima, a VIP prostor ne postoji. Cijene ulaznica održavaju se prihvatljivima kako bi se osiguralo da Moondance bude dostupan svima. Moondance fanovi mogu uživati u čistoj energiji i kreativnosti techno DJ-a i umjetnika koji nastupaju uživo s "hrpama mašina", pružajući jedinstveno iskustvo koje briše granice između koncerta i plesnog događaja.

Ovogodišnji line-up predstavlja crème de la crème underground techna

Dystopian night – jedan od vodećih elektronskih brandova koji uključuje produkcijsku kuću, booking agenciju, izvođače po prvi put nastupa na Moondance Festivalu gdje će predstaviti najbolje iz žanra: Rødhåd – trenutačno jedan od najinventivnijih stvaratelja i DJ-a elektroničke glazbe; Radio Slave – berlinski DJ i producent koji se svojim osebujnim stilom nametnuo kao jedan od vodećih techno umjetnika ovoga trenutka; Monoloc – njegov vrtoglavi uspon počeo je izdanjem na Dixonovoj etiketi Innervissions kad je postao jedan od predvodnika žanra

Tresor showcase – suradnja s najznačajnijim techno klubom u povijesti nastavlja se i ove godine kada će Tresor predstaviti najbolje od najboljeg; K-HAND – poznatija kao „prva dama Detroita“ multimedijalna je izvođačica koja se izvrsno snalazi u industriji kojom dominiraju muškarci; Jonas Kopp – prvo ime argentinske techno scene i jedan od perjanica Tresor etikete; rezidenti The Analogue Cops i Handmade čiji nastupi nikog ne ostavljaju ravnodušnim

KiNK – nekoliko godina za redom najbolji svjetski elektronički live act nastupit će po prvi put na Moondance festivalu

Francesco Tristano – sjajan umjetnik koji kombinira karijeru u klasičnoj glazbi s onom na live elektroničkim nastupima, prvi puta u Hrvatskoj

Eduardo de la Calle – jedan od najnaprednijih producenata i izvođača elektroničke glazbe koji je godinama u izolaciji brusio svoj jedinstveni stil

Informacije i ulaznice na: www.moondancefest.hr i www.ticketshop.hr

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk