Skip to main content
  • 13.09.2018.

Tommy Vaudecrane: Stvorimo zajedno Zagreb Electronic Week i hrvatski Techno Parade

Riječki Novi List u utorak je u tiskanoj, a dan poslije i online verziji objavio zanimljivu priču o predstavljanju Hrvatske elektroničke scene krajem rujna u Francuskoj gdje će našu zemlju predstavljati 17 delegata poput Petra Dundova, Vedrana Menige, Pere-Fullhousea…

Piše: 


Osim najave kompletnog programa u Parizu i delegata koji će prisustvovati intervjuirani su i inicijatori projekta s francuske strane – Jean Marie K., francuski DJ i zaljubljenik u Hrvatsku, te Tommy Vaudecrane, alfa i omega udruge Technopol koja je pokretač Techno Paradea i konferencije Paris Electronic Week.

Predstavljanje Hrvatske i pokušaj otvaranja novog tržišta realizira se u suradnji sa udrugom Klubska kultura, nagradom Ambasador i našim portalom uz financijsku potporu institucija kao što su Hrvatska turistička zajednica, Zadarska županija, Grad Šibenik, Grad Makarska te Turističke zajednice Šibensko-kninske županije, Zagreba, Rijeke, Šibenika, Splita, Makarske i Dubrovnika.

O konferenciji Paris Electronic Week i 20 godina Techno Parade, osnivač Tommy Vaudecrane kaže:

U šestom izdanju Paris Electronic Week još uvijek raste. Organiziramo sve više događanja i pored programa u glavnog programa u glazbenom centru La Gaîté Lyrique, pripremamo i događanja u velikim pariškim dvoranama kao što su Beaubourg, L’Aérosol i klub Concrete u kojem će posebna klupska večer biti posvećena hrvatskoj sceni i izvođačima! Oduševljeni smo što ćemo tijekom naše manifestacije ugostiti toliko hrvatskih elektroničkih glazbenika. Za 20 godina Techno Paradea pripremamo veliki event koji će na ulice Pariza dovesti 17 kamiona, a puštat će se sve od EDM-a do housea, trancea, hardcorea, techna itd. Pripremamo i brojna druga iznenađenja na ulicama Pariza kako bismo 20. rođendan učinili nezaboravnim, otkrio nam je.

Članak u visokoj rezoluciji preuzmite ovdje.

Sudjelovanje Hrvatske na Paris Electronic Weeku od velikog je značaja za našu zemlju. Što će nam donijeti, pitamo Vaudecranea?

Cilj Paris Electronic Weeka je povezati profesionalce iz svijeta elektroničke glazbe iz čitavog svijeta s francuskom elektroničkom scenom kako bi međusobno surađivali. Nadam se da će nakon ovogodišnjeg izdanja, veze između francuske i hrvatske elektroničke scene biti još jače i da ćemo još više poslovno surađivati kako bismo razvijali svoju lokalnu scenu i talente. Također se nadamo da će vaši predstavnici uživati u Parizu, družiti se sa super ljudima i doživjeti brojna odlična iskustva. Svi ste dobrodošli, istaknuo je Vaudecrane i za kraj dodao nešto što će oduševiti sve ljubitelje elektroničke glazbe.
{youtube}h62mRCgOqzw{/youtube}

Voljeli bismo dovesti Techno Parade i Paris Electronic Week u Hrvatsku. Ovo je prvi korak ove nove suradnje. Nadamo se da će sljedeći korak biti posjet francuske delegacije Hrvatskoj, možda na dodjeli nagrade Ambasador. A onda, stvorimo zajedno Zagreb Electronic Week i hrvatski Techno Parade!

Više čitajte OVDJE.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2