Skip to main content
  • 26.03.2018.

Ovoga petka Yakka skida dvostruki ‘junf’!

Što kada pred sebe staviš plan, zacrtaš si neke stvari u glavi, fokusiraš sve misli baš na tu stvar kojoj posvećuješ većinu svoga vremena. Što bude rezultat neprospavanih noći, razmišljanja u gluho doba noći, kada konačno ugledaš svjetlost, kada ideja postane stvarnost, kada shvatiš da kad tad sav trud dođe na naplatu. Tada na scenu stupa radost.

Piše: 

Dvostruko Sunce ovoga petka nadvit će se nad Zagrebom i što je zanimljivo u oba slučaja u pitanju je jedna stvar, zapravo osoba. Nema li bolje prilike kada početak proljeća i pripreme za nadolazeće ljeto provedeš u društvu osobe koja živi za dane kada okupa ljude oko sebe glazbom koja diše toplinom od jutra do sutra.

Na put ćemo vas uputiti do Depo kluba, voljenog li mjesta zagrebačke publike, a razlog svega je Yakka. Vjerojatno ni sam nije znao da će mu se 30. ožujka urezati u sjećanje. I dok će on biti na putu do Depo kluba gdje po prvi puta staje za DJ pult, samo koji sat ranije digitalnim putem izaći će i njegov debitantski album.

Kakva god vremenska prognoza bila predviđena za petak, znaj te da u Depo klubu temperatura samo raste. Yakka je taj koji uživa u House glazbi iz koje se širi toplina i tko god se susretne s njom okupan je znoje, onime od plesa. To ujedno pokazuje i svojim albumom "After Beach".

Mindy, body and spirit Domagoja Jakića u petak će snaći dvostruka radost, a odlična prilika da se i vi nađete tamo pa bilo uz čašicu i samo kojom dobrom riječi čestitate njemu. Jednako zahvalite i sebi što ste dio ovoga i što od tog trenutka mislima će vam kolati izjava #SamoYakko. Usput, da temperatura bude na nivou, dodatno će se pobrinuti Toxic i Skols.

Dođite, vidite i uvjerite se sami! A tu vam pomažemo i mi jer djelimo 2×1 upad. Ispod članka nam u komentar napišite koja vam je najdraža traka sa Yakkinog albuma :). Pobjednike objavljujemo do petka ujutro!

[Event]

 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2