Skip to main content
  • 2.09.2018.

Vodimo Vas na Outlook festival u Pulu!

Nastavljajući tradiciju predstavljanja novih talenata, te poštovanja glazbenih legendi, 11. Outlook festival najavljuje imena kao što su J Hus, Stefflon Don, Kojey Radical, Mist, Madam X, Children of Zeus, AJ Tracey, David Rodigan, Channel One, Bonobo, Andy C, Noisia, Digital Mystikz, Shy FX, Goldie, Johnny Osbourne & Soul Stereo (Fatta), Nadia Rose, High Focus Records, MJ Cole, Break, Zed Bias, Dub Phizix & Strategy i The Heatwave.

Piše: 


Uvijek raznolik i dinamičan popis izvođača uključuje najbolje od bass, d’n’b, dub, reggae, grime, hip-hop, jungle i dubstep glazbenih žanrova i to na najjačim svjetskim razglasima će se moći doživjeti od 6. do 9. rujna 2018. U četiri ostala festivalska dana na štinjanskoj tvrđavi zaredat će se impresivni nastupi preko 300 izvođača na osam pozornica koji će nam donijeti više od 380 sati dobre glazbe. Kao i svake godine Outlook će biti otvoren spektakularnim koncertom u dvije tisuće godina staroj pulskoj Areni, i to u srijedu, 5. rujna.

Prošetajte se svim pozornicama Outlook festivala!
{youtube}yhTqd6pU4h8{/youtube}

Nezaobilazan dio Outlook iskustva su i party brodovi, njih više od 40 u ovogodišnjoj floti. Preko deset brodova dnevno će isplovljavati iz pitoreskne luke podno tvrđave Punta Christo, s početkom u četvrtak u podne, pa sve do nedjelje navečer. Velika novost je da se Outlook sprema u svom 11. izdanju zaposjesti i pulsko podzemlje. Intimni i uzbudljivi Zerostrasse tuneli ispod samog centra Pule, bit će savršen dodatak na već bogatom meniju oba festivala. Ulaznice za Outlook možeš kupiti ovdje.

KS i Outlook pripremili su paket gdje ćemo 2 čitatelja nagraditi sa jednom festivalskom ulaznicom.

U komentaru ispod ovog članka trebaš napisati barem 3 izvođača koji sviraju na Outlooku, te obavezno attendati event.

Ulaznice su dobili Rebekah Pribetic i Loris Perovic. Javite se u inbox KS

Dobitnike objavljujemo u utorak, 4. rujna do 14h (ulaznice vrijedi iskučivo za festival tj. ne vrijede za koncert otvaranja)
{youtube}PWSYi6vQRxg{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2