Skip to main content
  • alt
  • 12.12.2014.

Dosem, vinilke, Britanka, Nathan Coles, Jock…

Još jedan vikend kuca na vrata. Otvori širom! Vikend je kao najbolji prijatelj i nije ga briga otvaraš li mu u pidžami, sređen, sa smokićem u kosi ili poliven najskupljim parfemom dok got otvoriš.

 
E sad kad si otvorio imaš problem. Koji Sceno? Taj da ne znamo točno kako ćeš odabrati kuda ćeš usmjeriti stopala uz sve ovo što je na pladnju za tebe na party strani Lijepe Naše. 
 
Petak otvara 1. B-day Pytch vinyl shopa, dođite puhati svijećice prvo u sami Pitch pa se prebacujemo u Sirup gdje vas čekaju  Funk Guru, Pitzek, Qwerty i Mario Novak. Kako naša metropola u posljednje vrijeme strastveno otvara nova mjesta tako je i ovoga vikenda. Navratite večeras na naelektriziranno otvaranje Tesla Power Housea u srcu grada gdje vas iza pulta čeka Tomo in der Mühlen. 

alt

 
U Depou te od desetke čeka dama britanskog techna Rebekah a tu su i Chova, Teo Harouda i F.O.R.M.live. Jedinstvo će biti u pogonu zahvaljujući Tuborgu.Na Open Faireu od 23 sata glazbenu palicu preuzimaju Friction (UK), Petar Dundov, Frenkie, ABOP, CTF! Cro & Remi.

alt

 
U Splitu u Jungli se događa incident koji će izazvati Tomy DeClerqure, Okac i naša internacionalna  DJ mladica Jock, a nova gradiška nakon prvog partija u Slavonskom brodu služi kao novi dom techNOVAtionu u klubu Porin gdje kao podrška domaćima upada i lokalni LAG.
 
Subota također donosi poprilično široku lepezu. Na drugi dan postojanja Tesla Power Housea čeka vas program naziva Kurschluzz s Tomom i Blacksoulom dok vas Depo zove na jednu od onih ugodnih dobrih slavljenički nastrojenih nostalgija s originalnom postavom Stereo Studija, "15 Years Later" s Kikijem, Frajmanom i Felverom. Ako ste pak raspoloženi za slavlja Galileo zahvaljuje svim svojim patronima u prethodnih pet godina velikom feštom na kojo je majstor ceremonije Petar Dundov uz podršku Tom Jaya Dawizza I Ronniea M.-a.

alt

 
Rijeka naravno jedva čeka da za pult Stereo kluba stane Dosem s kojim smo i popričali uoči partija dok će svete glazbene zidove Crkve protresi golemo gostovanje. Oko 11 prste će iza pulta popucketati gospodin Nathan Coles.

alt

 
Nadamo se da smo vam dali neke ideje. Pokušali smo istaknuti najvažnija događanja kako biste lakše navigirali oceanom divnosti no za detalje preporučamo da oči zavitlate prema kalendaru. Pis aut i možda se okrznemo negje u mraku floora.
 
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2