Skip to main content
  • kameleon

Kameleon otvara sezonu u Splitu

Day & Night Club Kameleon jedna je od svjetlih točaka grada Splita u kojem ipak nisu zavladali pomodni stilovi glazbe nego se i dalje drže svog programa, te uskoro otvaraju i novu glazbenu sezonu.

Piše: 

Naslovna foto

Kameleon Club

Za razliku od kluba Imperium u kojeg smo polagali nade da će ipak Splitu omogućiti izbor, klub Kameleon opstaje i ustraje u svom naumu pa će takva biti i nova sezona. Vrata kluba otvaraju se 26. rujna, uz Roberta Rodrigeuza aka Manolo koji potpisuje svoje disco i house radove za ugledne etikete Freerange, Plastic City ili 2020 Vision a za pultom će mu se pridružiti sve bolji domaći DJ i producent Mariano Mateljan. Prvi vikend listopada, točnije 7.10. splitska publika će plesati na ritam Mr.C -ja, jednog od omiljenih britanskih DJ-a koje ovaj grad uvijek rado dočekuje.

Poslušajte naš specijalni podcast MR.C-a. Prvi dio / drugi dio

Osnivač Plink Plonk etikete, frontman The Shamen, suvlasnik The Enda, Mr C. se na glazbenoj sceni istaknuo 1987. i nastavio sve do danas.  Suprotno svim pričama koje smo čuli o tome kako je odabrao ime Mr. C, spomenimo onda i onu da je nadobudni navijač Chelsea.

Više informacija i najava iz kluba Kameleon uskoro.

hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2