Skip to main content
  • 21.01.2020.

Mimi, Labud i Borut Cvajner spremaju nastup u berlinskom Tresoru

Večer pod imenom "House of Wax" održava se u ponedjeljak, 27. siječnja, a u klupskoj techno instituciji nastupit će tri naša DJ-a.

Piše: 


Najprepoznatljivi članovi naše underground scene već dugi niz godina, DJ-i, selektori, producenti, vlasnici labelova i zaljubljenici u glazbu, Mimi i DJ Labud iz Ekstrakta, te Borut Cvajner iz Vakum Recordsa zavrtit će u berlinskom Tresoru.

Photo credits: Schaltraum Berlin GmbH, Leon Straschewski

Ovaj klub priliku su već imali protresti Pero-Fullhouse aka Skeptik, Disrupted Project, Ivan Komlinović i Insolate.

Mimi, Labud i Borut vrte 9 sati u komadu

MIMI
Ovaj zagrebački DJ na sceni je već 15 godina. Specifičan po svojim vinil DJ setovima, Mimi iza sebe ima nastupe na najbitnijim regionalnim festivalima kao što su Sonus festival, Exit festival i Dimensions te klubovima po gradovima Europe, od Londona, Berlina, Pariza, Praga te susjednih Beograda, Ljubljane i Sarajeva. Mimi je jedan od osnivača poznate klupske večeri Ekstrakt, te rezident zagrebačkog kluba Masters.

LABUD
Labud poluprofesionalni je DJ iz Hrvatske. Karijeru započinje 2001. godine u izvedbenoj skupini "Uomini Plus". Skupinu preopterećenu skandalima napušta 2005. i posvećuje se samostalnom djelovanju na polju DJ-inga. Od 2010. godine član je skupine mladih entuzijasta "Ekstrakt" koja se bavi organizacijom tzv. "rave" okupljanja na području Zagreba i uže okolice. U slobodno vrijeme bavi se sportskim ribolovom na moru.

BORUT
Borut Cvajner i njegova torba ploča jedan su od najzanimljivijih tandema na našoj skromnoj DJ sceni. On kao tehnički fenomenalno potkovan DJ i njegova kolekcija ploča kao neiscrpan izvor glazbe neograničene žanrovima čine zanimljivu kombinaciju koja rijetko koga ostavi ravnodušnim. Kao jedan od začetnika sad već poznate Vakum Records etikete obišao je glavne europske plesne destinacije.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop