Skip to main content

Terr, gošća Nox festivala s novim izdanjem u Beatport Top 10

Rijetko tko će zapamtiti statistike, stroge činjenice brojivog koje se fantomski prave univerzalno objektivno stvarnima, no baš svi će zapamtiti ispričanu im priču, pod uvjetom da je ova priča otvorena i iskrena.

Piše: 


"Tale of Devotion" tako pristiže kao novo prošlomjesečno izdanje buduće nam gošće Nox festivala, sjajne producentice i pult majstorice Terr. Izdanje je rođeno s fantazmagorijskim ignoriranjima stvarnoga u korist srca  mašte natopljenog Phantasy labela.

Daniela Caldellas skrivena iza aliasa, iz Brazila je pristigla posvojena Berlinčanka i matrona Clash Lion labela, a EP ove glazbeno ispričane priče o predanosti stiže kao debitantski album za Phantasy koji se pokazao jednim od najboljih glazbenih momenata u povijesti labela, zatekavši se s originalnom trakom i u Beatportovih Top 10 indie/nudisco ljestvice.

Očito pod utjecajem naučenog na mentorskim skautima glazbenika poput Giorgio Morodera, Phila Oakeya i Wendy Carlos "Tale of Devotion" grabi romantičnu ekstazu neograničene slobode i prilike koju floorovi nude plesaču već 50 godina, no ovo nije nostalgični flash back već prekrasna vokalocentrična traka oko  koje su se rascvali slojevi kozmičke elektronike i orkestralne melodrame. Na EP-u ćete također zateći i Prins Thomas Diskomiks, kao jedno intenzivnije disco naličje i dio "Diskomiks" serijala ovog norveškog remix majstora koji vokal postavlja na disko kulisu.

Terr je na domaćem tlu s tobom i ovoga ljeta na sjajnoj plesnoj instituciji NOX festivala. Tresemo kosture zajedno od 2. do 4. kolovoza plaži Martinska u Šibeniku, a za pulteve  NOX-a staju i Kenny Larkin, Juan Atkins, Red Axes, Petar Dundov, Coeus, DJ Jock i Lawrence Klein, Forniva, Roof AW i mnogi drugi. Nakon rasprodanih "sljepić" ulaznica i prve faze, cifra na Entriu sjedi na 160 kn, a festival nudi i pet dana besplatnog kampiranja uzmete li festivalsku ulaznicu!

Oduševila Šibenik gostovanjem u Tunelu početkom godine!

Za vas u Šibeniku koji željom tisuću sunaca želite odmah svoje karte držati u rukama, one su dostupne i u šibenskim poslovnicama Ghetaldus optike u robnoj kući City Life i Kauflandu i u klubu Azimut, Vintage baru te na Maloj loži. Dobro nam došli na NOX i načulite uši za Terr. Dan nakon nećeš moći vjerovati koliko dugo već nisi ovako plesao. Enjoy!

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop