Skip to main content
  • 31.05.2017.

Tom Bug remixa St. Germainea u vrućoj klupskoj verziji!

Dijeleći ime sa službeno prihvaćenim prvim hrvatskim kraljem, Tomislav, ujedno iz osobne muževne loze nosi i prezime Brusač, a za pultevima abrevijaciji imena nadodaje još i insektoidni sufiks Bug.


Kao pretprošlogodišnji burn Residency finalist s 15 godina za pultom, Tom Bug se tako u posljednjih nekoliko godina ubrzano uspeo na tron domaće house bube. Kao duhovni vođa Dobrog Housea, dio House Fusiona, prošlogodišnji radio voditelj D3ep Radio Networka, A&R-a Blacksoul Musica i iskusni house DJ i producent, uz rezidenciju u zrćkom Deepu nije stranac ni podijima hedonističkog hvarskog Carpe Diema i dubrovačke kamene utvrde zvuka koja jest Revelin, a od izdanja prvog samostalnog EP-a prethodne godine "Keepin' It Safe" dio je i ergele Blacksoul Music sonorne fronte pod paskom Toma Pasanca.

Za ljetne podije se vraća sada s remix revizijom jedne od osobnih najdražih, trake koja nerijetko nađe mjesto u plise naboru seta kao dugogodišnji favorit. Pa za sada još sasvim neslužbeni, ali time nimalo manje plesan i ljetnim podijima nastrojen, stiže novi rez i pogled na stvar "So Flute" St Germaina, originalno izdan prije čak 16 godina na Blue Note labelu. Dislocirana distorzirana flauta savršena je pozadina za ona beskonačna ljetna popodneva od zenita sunca prema zalasku. Cijedi ti se niz leđa, led zvekeće u čaši hladeći dlan i izgubiš se na tren, dok kroz sunčane vidiš preko podija u gotovo slow motionu nekoga koga bi volio vidjeti kao svoju ljetnu priču –  jedna od onih house traka koja djeluje gotovo kao improvizirana jazz instanca koju je instantno već zavolio i Enzo Siffredi. Pa kako zvuči Tomov club edit osjeti se slobodnim pitati niže i skini si je na apsolutno free download jer bi lijepe stvari trebale biti svačije. Enjoy!
 

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2