Skip to main content
  • 1.11.2017.

Poziv volonterima koji bi voljeli sudjelovati na Ambasadoru!

A sada jedan poziv, proglas, objava, trublje trube, bubnjevi rade ono što rade najbolje, ekipa vadi megafone…

Piše: 

 
Ono što trebamo je da, imate li viška vremena i volje na lageru, uskočite kao volonter ili barem podijelite s prijateljem koji bi mogao biti zainteresiran.

Trebat ćemo više osoba iz Zagreba koje bi mogle pomoći u organizaciji i realizaciji druge dodjele nagrada "Ambasador" od 21. studenog u KUC Travno na kojoj će se okupiti oko 300-tinjak ljudi industrije, no program je puno duži i sadržajniji ove godine.

 
 
Zainteresiranci i zainteresiranke se slobodno mogu prijaviti na jezgra@klubskascena.hr. Bacite nam koji redak, navedite ime, prezime, broj mobilnog telefona i koju rečenicu o tome što smatrate svojim prednostima, najvećim snagama ili specijalnošću i u čemu bi mogli najbolje pripomoći. Eto, ništa dramatično – malo zabave, malo učenja, malo glazbe i sve u dobre svrhe.

Hvala unaprijed svima koji će postati dio Ambasadora!

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2