Skip to main content
  • 11.04.2024.

Ritam vikenda: Zagreb pleše uz atraktivne goste, a ostatak Hrvatske uz jake domaće snage

I ovog četvrtka donosimo tjedni pregled partyja diljem Hrvatske i regije. Provjerite kako i gdje možete provesti vikend ispred nas!

Piše: 

Zagreb

U petak, Soulectors dovode britansku senzaciju Lorda Byrona koji će rasplesati novu lokaciju u gradu – Party Bar (Vlaška 94) uz Lanu G i Pachu. U Peti Kupe, stiže berlinska vizionarka i ikona techno scene Ellen Allien na novi GRAVE party gdje će ju dočekat Miro Von Berlin. Clubnight u Mastersu dovodi Deu i Mimija za pult. U Depo klubu na Lost & Found večeri cijelu noć za pultom je Mozer. Dva Osam priprema PlesADU-a uz Stankoffa, Kani i Shrympa.

U subotu, Markus Schulz se vraća u Zagreb te preuzima pult Boogalooa. Uz njemačkog trance veterana na pozornici će se još naći hrvatske trance snage Damien te Go Cut. Masters okuplja za pultom DJ Nebrasku i Dirty Haryja. The Spirit of Clubbing preuzima Depo klub uz Kikija, Aryau, Marcelu, Bazement Stuff i Sempu.

Atlantida sprema novo gostovanje, ovog puta stiže Njeri, koja će se pridružiti rezidentima Einfakinnu, Turku i Viktoru u Podmornici. U Galleryju gostuje Andrew Meller. Peti Kupe sprema A Night With Luton, Šćepa, Runy i Pepi. U Funku svira William Collins.

Sisak

U petak, u sklopu svoje turneje povodom 20 godina, Fabian Jakopetz gostuje u Skwhatu uz Atomica i Zila.

Rijeka

Subota u Crkvi je u znaku nove večeri ECHØR Light koja će biti fokusirana na house i sve njegove podvrste. Na premijeri ECHØR Lighta sviraju vrhunski lokalni grooveri – Dino Jukić, Manola, Kell Klesinger i Mamula. Nemo klub sprema također novu večer – Electric & Electric uz Lorens & Captain.

Foto Iva Krznarić

U subotu, Energetica u Crkvu dovodi svoje najdraže goste, kolege i prijatelje iz Zagreba – Zokyja te Fabiana Freyera kojima će se za pultom pridružiti DJ Ogi, Eneix, Senkic i Festina Lente. Dok u Nemo klubu su na repertoaru Au Voyage s Examine, Claus Cottinijem i Božom Devčićem.

Zadar

U subotu, u Svarog Baru se sprema Sicko Discko na kojem sviraju Ferez i Marmat.

Primošten

Kultna Aurora, u subotu ugoščuje novu Roots večer na koju stiže Methodi Hristov, a pridružit će mu se još DJ Jock te Flora & lija.

Split

U petak u Kocki se sprema Back2Rave uz na1alij4, Mokosh, Kommodu i Gilju.

Subota u Etnografskom muzeju je u znaku “Radio u Muzeju” uz KLFM Soundsystem. Navečer u Otiumu je Cruise večer uz Alexisa Cabreru live, Marina Mateljana i Madezh.

Dubrovnik

Subotnji ples u Lazaretima je uz Harisa Čustovića koji će biti za pultom cijelu noć, dok će u Dubini za pultom biti Diskomod na “Dirty Danceu“.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk