Baner

Fedde Le Grand, Dubfire, Booka Shade na Lovefestu

Petak, 17 Travanj 2015

Deveto izdanje Lovefesta, bit će održano od 6. do 8. kolovoza, a fanove festivalske zabave čeka još jedno vrelo ljeto u Vrnjačkoj Banji.  


Na glavnoj bini festivala ljubavi tijekom tri festivalske noći nastupit će više od 20 izvođača iz zemlje i svijeta. Zvijezde Fire Stage-a bit će Dubfire kao i kultni DJ duo iz Frankfurta Booka Shade. Poklonici electro-house zvuka konačno će u Srbiji imati priliku čuti Fedde Le Grand-a. Po treći put na Lovefestu nastupit će i miljenik brojnih srpskih clubbera James Zabiela. Na Fire Stage dolaze i Ame, Juan Atkins, Wankelmut, Danny Daze, Blake Baxter, Carlo Lio, kao i brojni regionalni i domaći DJ-i čija će imena biti objavljena uskoro.  


Energija clubbinga ponovo na otvorenom

Bina koja od osnivanja promovira najkvalitetniji underground elektro zvuk i ove godine se može pohvaliti velikim imenima. Prvi među njima je Fred P, vlasnik kultne izdavačke kuće Soul People Music i svjetski poznati DJ koji je na sceni više od 20 godina. Na Energy Stage dolazi i Marcellus Pittman, jedan od članova legendarnog sastava “3 chairs”. Među DJ-ima koje će ova bina ugostiti nalaze se i Hunee, Juju & Jordash koji će imati LIVE set, The Analogue Cops, Interstellar Funk, Rivet, Richard Zepezauer.

Fedde Le Grand, Dubfire, Booka Shade na Lovefestu