Skip to main content
  • 13.07.2022.

Raspored nastupa po pozornicama i satnica Seasplash festivala u Šibeniku

Nešto više od 24 sata je ostalo do novog izdanja Seasplasha koji slavi 20. rođendan

Piše: 


Festival je objavio satnicu koju donosimo u nastavku

Endorfin te vodi na 20 godina Seasplasha u Šibenik

Ukucaj promotivni kod Endorfin na Entrio i ostvaruješ 20% popusta na ex-yu festivalsku ulaznicu!


Foto Ivan Buvinić

U svoje brojne godine djelovanja umjetnička kolonija ArtSplash okupila je preko 60 radova nastalih od strane street art umjetnika, graffiti writera, ilustratora i multimedijalnih umjetnika, koji su svojim umjetničkim doprinosom festivalsku lokaciju pretvorili u urbanu oazu, ne samo dobre zabave, već i likovnih kvaliteta.

Ovogodišnje izdanje ArtSplasha obogatit će preko deset domaćih umjetnika/ca koji će u šarenim i veselim tonovima ponovo oslikati i uljepšati raspoložive površine i zidove unutar festivalske lokacije na Martinskoj.

Radovi će se izrađivati u sklopu trajanja festivala kako bi posjetiteljima prikazali cijeli proces izrade, pa će se šetajući lokacijom moći vidjeti radovi u izvedbi umjetnika iz svih dijelova RH: Mr.Pain / Atek / Mape / Kexer / Smoki / Pcks / Relic / Liver / Rote / Yunak / Nemkee / LumenArt

Tokom održavanja ArtSplash-a ove godine, posjetitelji festivala će imati priliku razgledati izložbu stickera pod nazivom ”ArtBeat” a uz to smo pripremili i promociju knjige ”BlackBook Croatia” te fanzina ”StreetArtanje”.

Kao i prethodne godine tu je graffiti radionica za djecu iznad 10 godina i posjetitelje Seasplash-a koju će predvoditi kreativni tim ArtSplasha u suradnji s umjetnicima na lokaciji.

Radionica će se održavati tijekom festivala u nekoliko etapa kako bi zainteresirani mogli prisustvovati i naučiti kako kreirati vlastiti grafit. Uz vježbe crtanja slova radionica će obuhvatiti i povijesni dio graffiti kulture kroz kratko predavanje i literaturu.

Više informacija o radionici biti će dostupno na lokaciji SeaSplash festivala od 14.-17.07.2022. (Martinska, Šibenik)

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk