Skip to main content
  • 23.09.2012.

Novo izdanje za The Hackera

Michael Amato aka The Hacker jedan je od, bez sumnje, najboljih i najpriznatijih francuskih DJ-a i producenata, koji je svih ovih godina na sceni ostao doslijedan svom zvuku, i svojim najranijim utjecajima poput grupa Cabaret Voltaire, Throbbing Gristle, Einstürzende Neubauten, Depeche Mode ili Joy Division. Nedavno je izdao novi EP.

U siječnju ove godine The Hacker je izdao ''Magical Voyage EP" za Tigersushi, potom je uslijedio  "Shockwave EP" s remiksevima Gesaffelsteina & Altern 8-a za Different Recordings, a i sam je remiksirao Scratch Massive, Maelstrom & Gesaffelstein.

Za Correspondent mu je nedavno izašao treći ovogodišnji EP "Satori EP". Također je napravio miks za Correspondent.fm, prvi iz buduće serije mikseva Correspondentovih umjetnika, u kojem nas vodi na putovanje od neworderovskih 80-ih do današnjeg techna Delta Funktionena.

Hackerov novi album trebao bi izaći iduće godine, kada bi trebala uslijediti i live turneja.

{youtube}-vcAjHtVWfs{/youtube}

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop