Skip to main content
  • 12.09.2022.

Spajanje zvuka i arhitekture na Electronic Beats festivalu

U subotu se, po drugi puta, održao Electronic Beats festival u Zagrebu


Održan je na dvije lokacije, u poslijepodnevnim satima ispred Kockice, a nakon toga, u večernjim satima, u klubu Peti kupe.

Telekom Electronic Beats je marketinški program Deutsche Telekoma, pokrenut 2000. godine, a provodi se diljem Europe. Radi se o nizu događaja koji su povezani glazbom, dizajnom, modom i inovativnim tehnologijama.

Glazbeni program kod Kockice predvodio je Mura Masa, Grammyjem nagrađivani producent. Uz njega su nastupali Trokut, Eartheater i Georgia – mladi talenti čiji je cilj bio spojiti povijesnu arhitekturu s inovativnim zvukovima budućnosti u svojim nesvakidašnjim nastupima.

Electronic Beats festival slavi umjetnost, ekspresiju, različitost, solidarnost i optimizam te je osim glazbenog programa bilo dodatnih sadržaja kao što je gastro ponuda – veganski street food u Plant Punku i domaći Melt sladoled, a posjetitelji su imali priliku napraviti i besplatnu tetovažu kod Siniše Radoševića ili razgledati što nudi Shoe Cleanique u svom pop up dućanu.

Održan je i panel na temu „Nova realnost mode je digitalna”, u Kinu Urania, a na panelu su sudjelovali Tribute Brand, Trashymuse, E.A. 1/1 Silvio Vujičić, Telekom Electronic Beats i Kathleen Karrer.

Finale se održalo kao afterparty u Petom Kupeu gdje su puštali Afrodeutsche, Feelipa, Maja Pa i DJ Labud.


 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2