Skip to main content
  • 8.04.2024.

Rezime vikenda: 10 godina Depo kluba, Dam Swindle, East End Dubs, HardBeats Festival

Prvi rasplesani vikend travnja je iza nas, a donosimo atmosferu s nekoliko atraktivnih gostovanja i festivala.

Piše: 

Naslovna foto

Luka Vuković & Shooting like Pablo

Stari terminal Pleso, zračne luke Zagreb pretvorio se u plesni podij uz BSH Events. Večer je na aerodromu Pleso počela i završila nastupima hrvatskih DJ-eva Elene Mikac, Yakke, Pabla Pande i Marcela, a prava je ekstaza nastala za vrijeme nastupa glavnog gosta – engleske DJ senzacije East End Dubs.

Dobar House je proslavio svoj 8. rođendan u Petom Kupeu uz Dam Swindle, a za pultom su se još našli Egzotika DJs, Tom Bug i Elena Mikac.

Zagrebački Depo klub je proslavio svoj 10. rođendan uz dvodnevni mini festival na kojem su svirali Bazement Stuff, Fabian Jakopetz, F.O.R.M. (live), Ivan Schoga, Katarina O’Halloran, Keops, KL, Limex, Looka, Marcela, Sempa, Teo Harouda, Teychee, Yvonne i Zoky.

HardBeats je pripremio prvi jednodnevni festival godine u Ljubljani, a na glavnoj pozornici u Media Center premijerno je svirao OGUZ-a kojemu je to bio prvi nastup u regiji, a uz njega su još bili 6EJOUs hybrid setom, Carva, DIØN-a, Gumja i SveTec. Dok Cvetličarna stage powered by Techstrubation Records je okupio berlinške teškaše FJAAK, Felicie, Lilsona i TineXa.

Zagrebački kolektiv, Underground d.o.o se u petak uputio na prvo gostovanje sezone u Rijeci, gdje su preuzeli plesni podij Crkve.

U Crkvi, dan poslje snage su udružili riječki i osječki kolektivi Shabby Kicks Connection i Koturaljke koji su zajedno pružili d’n’b propovjed.

U splitskom Otiumu gostovao je Rajot, a uz njega su još svirali Antika, Brale i Beepolar.

Beogradski Drugstore je ugostio The MOMENT večer na kojoj su svirali Bart Skils, Marko Nastić, Dejan Miličević i Vuk Vukosavljević.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2