Skip to main content
  • alt
  • 20.01.2015.

Šum na Umu with System Divine

24. nadnevka u novoj rundi oko Sunca, koja eto baš slučajno pada u subotu, oko 23 sata raščistite sve što vam krca misli i pustite da samo šumi.

 
Postoji nešto neobično smirujuće u šumu, zato je tako lako zaspati uz bijeli šum TV-a ili zvuke neumorne kiše. Ali ovaj šum će uspavati jedino sve ono što vas mori dok će se tijelo u ekstazi trzati na cjelonoćnoj derviškoj seansi.

alt

 
Sat prije nego što sve velike ure zaglavljene po starim zagrebačkim stanovima otkucaju ponoć otvaraju se vrata koja vas vode u podzemlje Gjure 2. Najbolje stvari događaju se kada padne noć i u ovom grotlu glazbe iza pulta će za vas do jutra stajati posebno dragi gost System Divine.

alt

 
System Divine je bespoštedni zagovornik slobode i ljubavi, iskusni jahač dobre karme, truda i vještine koji je svojom staloženom fokusiranom personom i nevjerojatnim setovma pokosio ekipu na Ibizi na posljednjem Burn Residency natjecanju.
 
Od tri desetljeća na ovoj zemlji već jednu desetku neumorno radi ono što voli i putevi beata su ga odveli iza mixeta zajedno s Sashom, Hernanom Cattaneom, Nickom Warrenom, Anthonyjem Pappom, Guyem Gerberom, Billyjem Nastyjem, Moshicom, Steveom Rachmadom, Nathanom Colesom,  Simian Mobile Discom i Alexom Metricom.
 
Laurent Garnier je posebno zainteresiran za ovog džokeja dok u pozadini našem momku ruke u pljesak sklapaju i Moby, Nick Warren, Omid 16B, Slam, Paco Osuna.
 
Ovoga vikenda, nakon tri duga mjeseca, iznova puni podij Gjure 2 zvucima emocionalnog deepa, hibridnog tech housea i melodioznog hipnotičkog techna uz podršku kralježnice Šuma na Umu Sylph i Gogoleska i rašlji koje nepogrešivo pronalaze emociju svaki puta, Emphatic Affinity.

alt

 
Stoga Šumio vam šum, hladno vam piće, vruć vam podij, dobro društvo i još bolja sjećanja dragi naši. Party on!
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2