Skip to main content
  • alt
  • 14.10.2014.

Dolazi nam novo žensko pojačanje

Već se neko vrijeme šuškalo i pričalo o dolasku nove velike dive na scenu i ona je napokon ovdje sa svojim prvim EP-jem.

 
EP je naziva "Let Me Take You" i biti će izdan pod okriljem Turbo Recordingsa, čiji je vlasnik, dobro nam poznati, Tiga. Njegova autorica je ANNA, nova zvijezda na DJ/producentskom nebu.

Tiga sam je najavio ovu traku ovako: "Godinama me salijeću optužbe seksizma za moj, u potpunosti kokotima ispunjen, kokošinjac elektroničkih pionira, a čitavo vrijeme budale nemaju pojma koliko svezaka ženskih elektroničkih pionira posjedujem. I u ovoj,14. godini trećega tisućljeća, našeg Gospodina Isusa Krista zagrabio sam u svezke i dao vam Annu. Pogledajte moć muškarca i žene,i glazbe, i ljubavi ,i tehnologije."
 


Ova vatrena brazika do sada je izdavala za renomirane labele Tronic, Toolroom i Kraftek a miksevi su joj se nekoliko puta zatekli u Beatportovih TOP10 . Ovoga je ljeta upecala svoju prvu ibišku rezidenciju u Blue Marlinu.
 
Iza sebe kao podršku ima teškaše sa scene kao što su Richie Hawtin, Sasha, Damian Lazarus, John Digweed, James Zabiela, Brodinski & Tiefschwarz. ANNA će se tako svojom prvom službenom trakom, pred kojom leži budućnost blistava kao Oz iz daljine, prodružiti damama čiji rad već volimo i poznajemo poput Kittin, Ellen Allien, Nicole Moudaber, Maya Jane Coles, Monika Kruse, Nina Kraviz, Cassy, Heidi .
 
Nimalo ne sumnjamo da nećemo morati čekati dugo dok nas ANNA na vrtoglavom usponu ne počasti još pokojom trakom, ali do tada vam ostavljamo na prvo slušanje "Let Me Take You". Ugodno vam slušanje i još ugodniji dan želimo.
 
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2