Skip to main content
  • 2.05.2024.

Ritam vikenda: Kreće sezona partyja na otvorenom diljem Hrvatske i regije!

Proljeće i pokoja ljetna temperatura u vikendu ispred nas nam dovodi ples na otvorenom. Provjerite koji se sve elektronički programi održavaju u Hrvatskoj i regiji ove subote i nedjelje.

Piše: 

Zagreb

Crvena svjetla se pale u petak u Petom Kupeu na novom izdanju NoGuestlista kojeg predvode Tomi & Kesh, a još se pleše uz ANT Misfuda, Alda Morru i Pabla Pandu. HTTPS serijal po prvi put preuzima Boogaloo gdje dovode BRYZ-a, a dočekat će ga Dikka i Muhar. U Masteru se cijelu večer pleše uz Labuda, dok u Funku uz Stephanie Prekali. Depo klub je domaćin je RAVEYARD96 večeri na kojoj drmaju ritmovi Cekte, Sorenga, Lethal M-a i Gostworka.

U subotu, Peti Kupe otvara svoju terasu s Esa’s Afro-Synth Bandom, Natalie Robinson i Pepi Jogardeom. U Mastersu svira DJ Kiki, a u Depo klubu je još jedna Lost & Found večer na repertoaru uz Ivana Komlinovića i Mozera. U Funku za pultom je Sicko Disko. Sound Factory pleše uz Staple pres. Rave or Die, a a pultom su Bosk, Josip Milković, Roberto Brignani i Ivan P.

Rijeka

U subotu, Crkva pleše u Retro Techno ritmovima uz Alena Sforzinu, DJ Ogija, Fyuza.

Pula

Klub Kotač u subotu ugošćuje Vibration Addict Soundsystem koji slavi svoj 9. rođendan uz Pulap Reggae Station, Boombardub, Millah, The Anunnaki Selector i vlastite rezidente.

Zadar

U subotu, Project A3:UM otvara sezonu plesa na otvorenom s partyjem ispred novog Centra za mlade s Armandom, Alvizeom, Lumixom, Matom Kokicem, Monijem i Puff Puff-E-om. U Svarog baru za pultom je cijelu noć Mony.

Šibenik

Olimpijska razglednica se u subotu priprema sa plesom uz zalazak sunca na Tvrđavi sv. Ivana uz Jean-Marie Kone & Manu Lokole, Paleolitika i Edija Kristića. After je u Tunelu.

Split

U petak, u Otiumu se pleše uz Antonia Pepea, Leu Dobričić i Mira.

Dubrovnik

Za pultom u Lazareta u petak cijelu noć se nalazi Matt Butt.

Beograd

Klub Kult u petak ugošćuje ABC showcase na kojem sviraju Herck, Bread & Butter i Cosmic Eve, dan poslje se pleše na DIVE IN showcaseu uz Ivana Zrna, Despica i Milanka Trifunčevića. U Drugstoreu sviraju Cressida, Rope i Lollipop Janosz.

Ljubljana

U petak, K4 je domaćin “DOMAČK4” večeri na kojoj sviraju lokalne snage, na velikom flooru su Ion i Lucius Light, a na malom Polly, Soniks i Marra. Dan poslje se pleše uz “LOMILK4” večer i lokalne snage – The Yugena, Zorkowa, Tsukuyomija i Yashu.

Sarajevo

Sezona plesa na otvorenom kreće i u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, gdje Sarajevo Matinée dovodi Sébastiena Légera ispred Akademije. Uz francuskog virtuoza sviraju još i rezidenti – Alain, Coem i 2Odd. After je u Silver & Smokeu.

brejcha 2
sea star mobile
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju