Skip to main content
  • 13.06.2024.

Ritam vikenda: Ples na otvorenom uz domaće snage i kolektive!

U vikendu ispred nas nema velikih gostovanja u Hrvatskoj i regiji, ali zato su u fokusu domaće snage i kolektivi koji organiziraju svoje partyje!

Piše: 

Naslovna foto

Lilit Andrić

Zagreb

U petak, Depo klub sprema Rave ‘n’ Roll večer uz Tea Haroudu, Zokyja i Tea Zver. Masters sprema novu VHS večer na kojoj gostuje Benedikt Frey uz domaću podršku. Na terasi Petog Kupea pleše se uz Pepija, Jelenu Popowitch i M.I.L.E.

Masters u subotu sprema Adapter večer uz Omi live nastup, Examine i Eloca. Peti Kupe je domaćin najvećeg dosad MYUZ partyja na kojeg stižu Djebali, Jesse Mass i rezidenti. Depo klub pleše uz novi Powercore Rave na kojem sviraju Pavle Phial, Noizephaser, Chaos Project, Phyter i rezidenti.

Varaždin

U subotu, Techno Workout preuzima Aquacity na kojemu sviraju Jean-Marie Kone, Pintha in da house, Made in 83, CET i Nitevision NV.

Novigrad na Dobri

Nedaleko od Karlovca, u subotu se sprema Beat Fort ples u dvorcu Novigrad na Dobri, a za glazbu su zaduženi Cypher, Dans Incomod, Getz, Kali, Ska, Yvann.

Rijeka

Program zatvaranja sezone u Crkvi kreće u petak s MENTAL večeri na kojoj sviraju Definer, DJD, Ka Oz, SON3 b2b SDani.

U subotu, Crkva nastavlja sa svojim programom zatvaranja sezone s boat partyjem, koji isplovljava iz mjesta Punat na otoku Krku, a na kojem sviraju Dino Jukić i DJ Robby. Party se zalaskom sunca nastavlja u samom klubu uz ritmove Tom Jayja, Life4Funka, IC-a i Whoosa. U Nemo klubu na repertoaru je Chuba’s Playground s IGZ-om.

Nedaleko od Rijeke na plaži Cesara će se održati RAVEOLOGIJA na plaži party na kojem sviraju Borut Cvajner, Carnero, Korak i Ani.

foto: Patrik Vukas Popović

Buzet

Nedaleko od Buzeta, na kaštelu Petrapilosa sprema se Organic Sunset na kojemu sviraju Ancestral, Miserez i Toni Ter Wonder.

Rovinj

Steel u subotu sprema novu House Arrest večer, a ovog puta za pultom je Luka Kosty.

Zadar

Nedaleko od Zadra, u mjestu Poljica, AfterEgo udružuje snage s Afteritom gdje pripremaju rave na otvorenom uz Madezha, Josipa Milkovića, Butters b2b Toni Kostijal i Roberta Brignanija.

Otok Obonjan

Tijekom vikenda na privatnom otoku Obonjan će se održati Omana festival na kojem će nastupiti preko 20 izvođača među kojima su Gene On Earth, Natalie Robinson, Traumer i drugi.

Primošten

Roots u subotu otvara kultnu ljetnu terasu Aurore uz Beica, Nicolasa Taboadu, DJ Jocka i Sam Waxa.

Split

U petak, u Kocke se sprema Roman Ravepire na kojem sviraju Pater Papula, Pusmus, Belezebub i After Ego. U Otiuma se cijeli vikend pleše uz rezidente i afro house ritmove

Dubrovnik

U petak, Revelin nastavlja s internacionalnim gostima, ovog puta za pultom će se naći Ferreck Dawn. U Lazaretima je na repertoaru “DJ Radionica Showcase” na kojemu će nastupit pregršt novih DJ-eva koji su posljednjih mjeseci brusili svoje znanje pod palicom mentora Harisa Lausa.

U subotu, Lazareti otvaraju svoju ljetu sezonu s Tonijem Juranovićem koji će biti cijelu noć za pultom.

Beograd

U subotu, u Barutani nastupaju Kruder & Dorfmeister, dok u Hangaru nastupaju Axel Haube, Gheist i Undercatt.

Novi Sad

U petak, Tunnel otvara svoju open-air sezonu s Acorom, Synsaneom, Muhijem, Balšom i Dažbogom.

foto: Lilit Andrić
halloween boog desk
hall mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.
hall mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.