Skip to main content
  • 3.08.2023.

Desant na Tisno – počinje Defected Croatia!

Sedmu godinu zaredom, ulaznice za Defected Croatia su se rasprodale danima prije festivala

Piše: 

Više od 5000 ljubitelja house glazbe tradicionalno se okuplja u Tisnom, na još jednom Defected Croatia festivalu. Od 3. do 8. kolovoza, The Garden Resort će postati oaza house glazbe u režiji više od 100 DJ-eva i producenata koji će nastupiti na 4 festivalske pozornice te afterpartyjima u kultnoj Barbarelli.


Lijeva fotografija – credits www.instagram.com/bonmk1/

Festivalski program u Tisnom će praktički ići non-stop, jer završetkom afterpartyja neće biti previše vremena za odmor do početka prvih boat partyja.

Kroz šest dana i sedam noćiju, moto svih partijanera će biti “House Music All Night Long”, a u tome će im pripomoć atraktivna postava izvođača. U Tisno ovog tjedna stižu imena poput Archiea Hamiltona, Davida Penna, Eats Everythingha, Ferrick Dawna, Honey Dijon, Jeff Millsa, Roger Sancheza, Sam Divine, Vintage Culturea

Osim glazbenog programa, ovogodišnje izdanje festivala nudi i bogati wellness program kroz kojeg će poticati partijanere na balansiraniji lifestyle kako bi selakše oporavili i odmorili od kasno noćnih izlazaka. Yoga radionice, satovi meditacije i još ponešto očekuje posjetitelje kroz program “Wellbeing sessions”.

Iako je festival rasprodan, organizatori su ostavili nešto dnevnih ulaznica koje će biti dostupne na ulazu u The Garden Resort  i u klubu Barbarella’s.

Kompletnu listu izvođača možete provjeriti na društvenim mrežama Defecteda, kao i na službenoj festivalskoj web stranici. Dio satnica nastupa je već otkriven na društvenim mrežama Defecteda, no za kompletan raspored svih pozornica treba preuzeti mobilnu aplikaciju Defecteda dostupnu na Google Playju i App Storeu.

Kako se prošle godine plesalo u Tisnom te što se sve izdogađalo u više od 100 sati house glazbe provjerite u reportaži naše suradnice dok iščekujemo početak novog izdanja. Tagirajte nas na Instagramu u storijima i objavama, a najbolje ćemo repostati.

 

sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2