Baner

Top 10 regionalnih izdanja. Selektor: Leon B.

Nedjelja, 05 Svibanj 2019

Kao što smo nedavno i najavili pojačavamo team pa se tako nakon Lawrence Kleina nama pridružuje i Leon B. kao selektor Top 10 regionalnih izdanja.

Njegov izbor obuhvaća glazbu od lakšeg Deep Bleu aliasa do tvrđeg A.R.T.-a, pa evo koja domaća i regionalna izdanja su impresionirala Leona u njegovoj premijeri za KS:
Tino Simich - Natural Form [Dobar House]Jedini deep-tech uradak na listi jer nažalost još je malo onih koji se zalažu za micro, minimal i deep-tech sound na ovim prostorima. Jako kvalitetan rad na domaćoj etiketi i jedva ga čekam testirati na sljedećem Namazu.


Milos Vujovic - Titan (Original Stick) | Stick RecordingsJako kvalitetan noviji zvuk techna! Razigrana melodija i driving groove čine ubojitu kombinaciju... Miloš mi je trenutno jedan od najbojih imena iz Srbije.


PØLI, Lorenzo Raganzini - Raving in Paris (Insolate Remix) [HEX001]Odličan remix u režiji Insolate.
Sirov industrijski techno zvuk sa driving bass linijom koja daje posebnu masnoću. Jedva čekam isprobati!


DJ Jock – Away [Phobiq]Malo je onih koji po meni rade ovako dobar big room techno. Groovasto uz odličnu melodiju, kombinacija koja dovodi do velike euforije.


Ivan Komlinovic – SaturationOvdje mi se posebno sviđa bass linija i naravno zvuk analogije. Meni najdraži Ivanov rad.


Chipi - RAM 303 (Original Mix) [Suara]Stvar ispunjena acidom, snažnim kickovima i vokalom koji se odlično uklapa u cijelu priču. Chipi općenito u zadnje vrijeme radi odličan posao.


DJ OGI – Ruzina [Technodrome]Ruzina je jedan klasik u režiji riječkog techno kralja DJ Ogi-a! Nedavno je dobio svoje reizdanje i iskreno ne mogu reći je li mi bolje reizdanje ili vinyl only original. Slične, a opet dosta drugačije, puno tvrdih kickova i debelih bass linija koje razaraju floor, baš za peak time. Često će se naći u mojim setovima!


Avoid – Chapter Three [City Noises]Pravi techno zvuk, sa daškom Berlina u sebi. Mislim da ovi stabovi sami po sebi uzrokuju ludilo na flooru, a kad na to krene ovaj kick i driving bass linija mislim da je šteta na flooru velika. Jedva čekam isprobati!


Ranchatek – Trust [InDeep'n'Dance Records]Ovu sam već testirao nedavno u Dubrovniku i ispunila je moja očekivanja. Malo tvrđi Ranchatek koji mi se jako sviđa! Dosta naglašeni kickovi uz debelu i progresivnu bass liniju, a sve to popraćeno industrijskim perkusijama. Cijelo vrijeme se nešto događa i stvar se razvija kako ide prema kraju, te ima zanimljivu priču i zato mi se jako sviđa.


Veztax - Classic Firecracker [Nothing But]Melodična, a opet sirova i tvrda. Meni najdraži Veztaxov rad koji jedva čekam isprobati!

Top 10 regionalnih izdanja. Selektor: Leon B.