Skip to main content
  • 5.05.2019.

Top 10 regionalnih izdanja. Selektor: Leon B.

Kao što smo nedavno i najavili pojačavamo team pa se tako nakon Lawrence Kleina nama pridružuje i Leon B. kao selektor Top 10 regionalnih izdanja.

Piše: 

Njegov izbor obuhvaća glazbu od lakšeg Deep Bleu aliasa do tvrđeg A.R.T.-a, pa evo koja domaća i regionalna izdanja su impresionirala Leona u njegovoj premijeri za KS:

Tino Simich – Natural Form [Dobar House]

Jedini deep-tech uradak na listi jer nažalost još je malo onih koji se zalažu za micro, minimal i deep-tech sound na ovim prostorima. Jako kvalitetan rad na domaćoj etiketi i jedva ga čekam testirati na sljedećem Namazu.

Milos Vujovic – Titan (Original Stick) | Stick Recordings

Jako kvalitetan noviji zvuk techna! Razigrana melodija i driving groove čine ubojitu kombinaciju… Miloš mi je trenutno jedan od najbojih imena iz Srbije.

PØLI, Lorenzo Raganzini – Raving in Paris (Insolate Remix) [HEX001]

Odličan remix u režiji Insolate.
Sirov industrijski techno zvuk sa driving bass linijom koja daje posebnu masnoću. Jedva čekam isprobati!

DJ Jock – Away [Phobiq]

Malo je onih koji po meni rade ovako dobar big room techno. Groovasto uz odličnu melodiju, kombinacija koja dovodi do velike euforije.

Ivan Komlinovic – Saturation

Ovdje mi se posebno sviđa bass linija i naravno zvuk analogije. Meni najdraži Ivanov rad.

Chipi – RAM 303 (Original Mix) [Suara]

Stvar ispunjena acidom, snažnim kickovima i vokalom koji se odlično uklapa u cijelu priču. Chipi općenito u zadnje vrijeme radi odličan posao.

DJ OGI – Ruzina [Technodrome]

Ruzina je jedan klasik u režiji riječkog techno kralja DJ Ogi-a! Nedavno je dobio svoje reizdanje i iskreno ne mogu reći je li mi bolje reizdanje ili vinyl only original. Slične, a opet dosta drugačije, puno tvrdih kickova i debelih bass linija koje razaraju floor, baš za peak time. Često će se naći u mojim setovima!

Avoid – Chapter Three [City Noises]

Pravi techno zvuk, sa daškom Berlina u sebi. Mislim da ovi stabovi sami po sebi uzrokuju ludilo na flooru, a kad na to krene ovaj kick i driving bass linija mislim da je šteta na flooru velika. Jedva čekam isprobati!

Ranchatek – Trust [InDeep'n'Dance Records]

Ovu sam već testirao nedavno u Dubrovniku i ispunila je moja očekivanja. Malo tvrđi Ranchatek koji mi se jako sviđa! Dosta naglašeni kickovi uz debelu i progresivnu bass liniju, a sve to popraćeno industrijskim perkusijama. Cijelo vrijeme se nešto događa i stvar se razvija kako ide prema kraju, te ima zanimljivu priču i zato mi se jako sviđa.

Veztax – Classic Firecracker [Nothing But]

Melodična, a opet sirova i tvrda. Meni najdraži Veztaxov rad koji jedva čekam isprobati!

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop