Skip to main content
  • 8.08.2018.

Pred nama je najjači elektronički vikend ljeta 2018.

Svjetska scena ovog vikenda pod budnim će okom pratiti događanja na Jadranu i u regiji.

Piše: 


Ovo područje trenutno ima više festivala nego neke puno razvijenije i naprednije zemlje. Mogli bismo se trenutno po broju gostovanja i posjetitelja samo usporediti sa Ibizom.

Od Pule preko Zrća, Tisnoga, Šibenika, Primoštena, Trogira, Splita, Brača, Makarske, Dubrovnika, pa sve do kontinentalnog Slunja i regionalnog središta Banja Luke spremaju se brojna inozemna gostovanja i dolasci više desetaka tisuća partijanera iz naše zemlje, regije i ostatka svijeta.

Razlog: sunce, more, ljeto, festivali, vrtoglavica na plesnom podiju uz omiljena imena, širenje pozitivnih vibracija, pokoja avanturica, flert i štošta drugo što će se publici urezati u memoarima. Ovaj vikend je definitivno najjači u sezoni 2018. po broju festivala, gostovanja i partija jer u 6 dana gotovo nema mjesta gdje ne svira elektronika i to kakva imena. Sve oči su uperene u Hrvatsku kao festivalsku destinaciju, ali ni klupska ponuda nije ništa lošija; zatim open air partiji, pa eventi u tvrđavama itd. Uvjerite se i sami:

06.08. je počeo rasprodani Modem, festival trance psihodelije u Slunju koji traje do 12. kolovoza. 07.08. u dubrovačkom Revelinu počeo je istoimeni petodnevni festival. 08.08. u Aurori je nastupio Fedde Le Grand.

Već danas 9.8. počinju ogromni festivali koji dovode brutalno dobra techno i house imena.

U Trogiru starta trodnevni techno festival Moondance, od čijih se techno imena koža naježi, a istog dana u Tisnom nudi se šest dana house hedonizma na Defected Croatia festivalu. Na isti dan počinje i drum & bass uzdanica Membrain u Šibeniku. U regiji banjalučka tvrđava Kastel je domaćin Fresh Wave festivalu.

Na Braču u klubu 585 Toolroom slavi 15. rođendan 9.8., a Aquarius na Zrću od 6. do 9. kolovoza isto tako nisu zaobišla golema gostovanja. Desant na obalu ni tu nije gotov jer u Puli se 11. kolovoza sprema Slurp! festival na 3 floora Punte Christo; iste noći Bratuš pored Makarske pleše na Bratus Dance Marathonu.12. kolovoza počinje Barrakud na Zrću u sva 4 kluba na istoimenoj plaži. Ne zaboravimo uz sve i boat partije koji će ploviti uz Tisno tijekom Defecteda.

Pogledajte sada svjetska DJ imena koja će okupirati Jadran i regiju od 9. do 14. kolovoza:

Roger Sanchez, Dennis Ferrrer, Dimitri from Paris, Todd Terry, Masters At Work, Derrick Carter, Honey Dijon, Basement Jaxx, Peggy Gou, Claptone, Tom Staar & Kryder, Nicky Romero, Robin Schulz,Nightmares on Wax, Afrojack, Fedde Le Grand, Boris Brejcha, Oxia, Deborah De Luca, Paul Kalkrenner, Ben Klock, Marcell Dettmann, Mark Knight, KiNK, Francesco Tristano, Rodhad, K-Hand, Eduardo de la Calle i još preko pedesetak svjetskih, regionalnih i domaćih imena.

Gdje god otišli ili ste već krenuli – nećete pogriješiti!

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2